Ral·lis

Surhayén Pernía-Alba Sánchez (Hyundai i20N Rally 2) guanyen la desena edició del Rally Lloret de Mar

CAMPIONAT DE CATALUNYA

• Primer classificat Xavier Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia R5) i segons a la general, segon classificat Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) i tercer classificat Xavier Domènech Cases-Susana Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS).
  • Triomf en Regularitat Sport per a Xavier Domingo-Antoni Moragas (BMW M3 E30).
  • Victòria per Josep Maria Bardolet-Anna Vives (SEAT 1400 B) en Regularitat.

El passat divendres i dissabte, amb seu a la ciutat de Lloret de Mar i organitzat per Vline.org, es va disputar el 10 Rally Lloret de Mar, primera prova del Campionat de Catalunya Ral·lis, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis de vehicles Històrics, Campionat de Catalunya de Ral·lis de Regularitat i Regularitat Sport i la Copa de Catalunya dels diferents grups.

Amb 133 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de sis trams a doble passada, amb un total de 589,33 km dels quals 177,772 km eren trams cronometrats, i com a particularitat, la neu que encara s’acumulava a les cunetes a la part alt d’alguns dels trams.

A la classificació general, ja des del primer tram cronometrat es va declarar una lluita entre els tres primers classificats que durant tota la prova es van anar canviant les posicions, que a la fi va donar la victòria a Surhayén Pernía-Alba Sánchez, segons  Vidales-Hereu i tercers Albert Orriols-Xavier Moreno.

Pel que respecta al Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Xavier J. Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia R5), la segona posició va ser per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) i tercers van quedar la parella formada per Xavier Domènech-Susana Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS)

A l’apartat de regularitat, victòria per Josep Maria Bardolet-Anna Vives (Seat 1400 B), segons classificats Esteban Munné-Olga Feliu (Volskwagen Golf GTI MHI) i tercers Jordi Martí-Xavier Tibau (Ford Escort MKI).

Pel que fa a regularitat Sport, els guanyadors van ser F. Xavier Domingo-Antoni Moragas (BMW M3 E30), seguits a la segona posició per Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC) i en tercera posició Manel Arroyo-Eloi Alsina (Porsche 911 SC).

Imatge: Photosport Media