Ral·lis de Terra

 

Eduard Pons – Daniel Muntadas (Skoda Fabia Rally2) guanyen el 13è Ral·li La Selva de Terra Vidreres-Maçanet de la Selva

   ·      Pons-Muntadas guanyadors absoluts

·      Bartés-Velilla van guanyar en Promoció i Júnior

·      Robert-Sanglas guanyadors del Ral·lisprint

 El passat dissabte, a la comarca de La Selva, organitzat per Peu a Baix, es va disputar el 13è Ral·li La Selva de Terra Vidreres-Maçanet de la Selva, segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, el Volant Racc, la Challenge Saxo 8v i Challenge Rallycracks.

 Amb 43 inscrits en les diferents categories i uns trams enfangats per les pluges de la nit anterior, va començar el ral·li que constava de dos trams, un a triple passada i l’altre a dues passada pel CCR.

  Ja des del primer tram cronometrat, Pons-Muntadas van imposar el seu ritme, guanyant tots els trams disputats

  En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Eduard Pons-Daniel Muntadas (Skoda Fabia Rally2), la segona posició va ser per J.L.Garcia-Laura Camps (Skoda Fabia Rally 2) i tercers van quedar la parella Albert Orriols-Christian Gómez (Skoda Fabia R5).

  Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra els guanyadors van ser Robert-Sanglas (Ford Focus 1.6 16v).

  A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Arnau Bartés-Miquel Velilla (Ford Focus 1.6 16v), també primers del Trofeu Junior, seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16) i amb tercera posició Marc Pedrosa-Eduard Ferran (Citroen Saxo 1.6 8v) que també van ser els guanyadors de la Challenge Saxo 8v.  Pérez-Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc, i Pons-Planell (Ford Focus 1.6 16v) van ser els guanyadors de la Challenge Rallycracks.

 

 Imatge: Todomotor Rallys