Actualitat - 02/04/2017

Albert Torres i Jordi Noguera, amb un BMW 320i E30, van guanyar dissabte el 18è. Ral·li de La Llana en l’apartat de Velocitat. La parella va començar dominant la cursa, marcant l’escratx en els dos primers trams, i va mantenir l’avantatge fins al final de la carrera. El segon lloc va ser per a José María Martínez i Luka Larrosa. Amb un BMW M3 E30 van ser els més ràpids en set trams, però que no van poder retallar el marge perdut en la primera jornada i van acabar a 4 segons dels vencedors. El podi el van completar David Granados i Luis Martínez, amb un Subaru Imprezza.

El Ral·li de la Llana va tenir dissabte com a protagonista una tempesta amb calamarsa i pluja que va complicar el desenvolupament de la carrera i va obligar el Motor Club Sabadell, organitzador de la prova, a anul·lar els dos últims trams.

La cursa era puntuable també per a les Copes de Catalunya de Regularitat Sport i Super Sport. En la categoria de Regularitat Sport el primer lloc va ser per a Jordi Gelabert i Albert Sanchez, amb un Porsche 911. La segona posició va correspondre a Antonio Verdaguer i Maria Jesús Mora, amb un Porsche 944 Turbo,  mentre que el tercer lloc se’l va adjudicar Lluís Coma i Daniel Ferreiro, amb un Porsche 930 Turbo.

Pel que fa a la Regularitat Super Sport el triomf va ser per a Joaquim Gummà i Joaquim Turon, amb un BMW 323i. La segona posició va ser per a Joan Miquel Sanchez i Joan Font, amb un Volkswagen Golf 16v. El podi el completarien Joan i Jordi Galtés, amb un BMW 325 E30.