Albert Orriols-Christian Gómez (Skoda Fabia R5) s’imposen al XXIII Ral·li de La Llana Ripollès.

Labarias-Romero van guanyar a 2 rodes motrius

Miró-Matavacas guanydors a Regularitat

Moreno-Noguera guanyen a Regularitar Sport

El passat dissabte, amb seu a la localitat de Ripoll i organitzat per Motor Club Sabadell, es va disputar la 23è edició del Ral·li de La Llana Ripollès, quarta prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de 2 Rodes Motrius, pel Campionat de Catalunya d’Escuderies, pel Campionat de Catalunya de Regularitat Sport i Campionat de Catalunya de Regularitat, tots ells en Asfalt.

Amb un total de 111 inscrits en les diferents categories va començar el ral·li que constava d’un total de 316 km, dels quals 104 eren trams cronometrats, dividits en un total de 7 trams, 3 a doble passada i 1 a una sola.

Ja des del primer tram cronometrat, Orriols-Gómez van imposar el seu ritme guanyant 5 dels 6 trams disputats, ja que la segona passada pel tram de Santigosa va ser neutralitzat per un accident, mentre que Pons-Chamorro guanyaven l’últim tram del dia.

En la classificació absoluta del ral·li, la primera posició vas ser pel tàndem format per Orriols-Gómez (Skoda Fabia R5), primers també del Campionat de Catalunya de Ral·lis, segons absoluts els francesos Genesca-Nambruide (Skoda Fabia R5); tercers absoluts i segons del Campionat de Catalunya de Ral·lis van ser García-Forcada (Skoda Fabia R5) i amb tercera posició del Campionat de Catalunya de Ral·lis van quedar classificats la parella formada per Domènech-Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS).

Pel que fa al Campionat de Catalunya de 2 Rodes Motrius la victòria va ser per Labarias-Romero (Peugeot 208 Rally 4), seguits en segona posició per Torres-Bellver (BMW E30 325) i la tercera posició per Mengual-Gàvila (Ranault Clio Sport 2.0 16v).

A l’apartat de la regularitat, els guanyadors en Regularitat Sport van ser la parella formada per Moreno-Noguera (BMW E30 320i), seguits a la segona posició per Villasan-Ibarra (Volkswagen Golf GTI 8v) i en tercera posició Galtés-Galtés (BMW E30 325i). En Regularitat els guanyadors van ser, en un final molt ajustat, Miró-Matavacas (Porsche 911 SC), seguits de Muntada-Alsina (Porsche 911 SC) i tercers Verdaguer-Mora (Porsche 944 Turbo).

Imatge: Alberto Martín