Ral·lis Absolut

Xavier Pons – Àlex Haro (Skoda Fabia Rally2 Evo) guanyen el 28è Ralli La Ciutat de Tàrrega

·      Pedrosa-Ferran (Citroën Saxo VTS 1.6 8v) van guanyar en Promoció i Júnior

·      Robert-Sanglas (Ford Focus 1.6 16v) guanyadors del Ral·lisprint

El passat diumenge, amb seu a la ciutat de Tàrrega i organitzat per l’Escuderia Tàrrega, es va disputar el 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega, tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, el Volant Racc, la Challenge Saxo 8v i Challenge Rallycracks.

Amb 40 vehicles autoritzats a prendre la sortida i uns trams amb molta pols per la falta de pluges, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada, amb un total de 94,36 km dels quals 67,53 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat, Pons-Haro van imposar el seu ritme, guanyant els sis trams disputats.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Xavier Pons-Àlex Haro (Skoda Fabia Rally2 Evo), la segona posició va ser per José L. Garcia-Laura Camps (Skoda Fabia Rally 2 Evo) i tercers van quedar la parella Albert Orriols-Christian Gómez (Skoda Fabia R5).

Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra els guanyadors van ser la dupla formada per Robert Robert-Oscar Sanglas (Ford Focus 1.6 16v).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Marc Pedrosa-Eduard Ferran (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), també primers del Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16) i en tercera posició Arnau Bartés-Miquel Velilla (Ford Focus 1.6 16v).

L’equip Sergi Pérez-Isaac Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc, i Ramon Cornet-Daniel Noguer (Ford Focus 1.6 16v) van ser els guanyadors de la Challenge Rallycracks.

Al la categoria de Side by Side 2 els guanyadors va ser l’equip format per Andreu Cachafeiro-Moises Ponce (Can-Am Maverick X3 XR).

Imatge: Cop de Gas