Actualitat - 08/09/2023

 

La Federació Catalana d’Automobilisme i el Reial Automòbil Club de Catalunya organitzen aquest setembre una segona convocatòria de l’especialitat de Ral·lis dins del programa DONA-GAS, llançat per impulsar una major presència de les noies/dones en l'automobilisme. L’objectiu és poder viure de molt a prop com és i com funciona una prova d’aquestes característiques, i complementa la trobada que ja es va fer a finals de maig a Sant Sadurní d'Osormort i que va ser un èxit absolut.

L’activitat tindrà lloc el proper dia 23 de setembre a les instal·lacions de GALLS MOTOR, a la localitat de Pinós, Lleida.

A la jornada hi haurà: una part teòrica, pràctiques de Copilot per millorar notes al costat d’un pilot, i pràctiques de Pilot amb un vehicle del Volant RACC. El nom dels pilots que hi assistiran i actuaran d’instructors serà anunciat properament.

Totes les interessades a participar en aquesta segona convocatòria s'hauran d'apuntar prèviament al web de la FCA.

Important: Les places són limitades i s’ha establert un màxim de 15 dones. El preu d’inscripció és de 35 euros.

Cal destacar, d'altra banda, que per poder participar a les diferents activitats serà imprescindible portar casc i sota-casc i també és molt recomanable portar granota, guants i botins de carreres (no cal que tinguin homologació vigent).

L'objectiu del programa DONA-GAS és incrementar significativament la presència de les dones i desenvolupar el seu potencial dins de l'automobilisme. Amb aquesta iniciativa tots hi guanyem, ja sigui pel foment del nostre esport com perquè respon a una voluntat tangible d'inclusió i sensibilitat dins de l'esport femení.