Actualitat - 14/03/2023

Triomf de ESPASA-ESPASA (Porsche GT3) en el 2n Rallysprint de Talamanca

Josep M. Martinez-Anna diaz (BMW M3E30) segons i, Rubèn Muñoz-Miguel Lorenzo (Peugeot 208n R2), tercers.

Aquest dissabte passat s’ha celebrat 2n Rallysprint de Talamanca organitzat pel Biela Club Manresa  i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

La prova constava d’un tram a quatre passades (2 en sentit Talamanca i 2 en el contrari) de la carretera BV-1221 amb un total de 35,34 km cronometrats.

Ja des del primer moment Marc Coma-Laura Camps (Skoda Fabia R5) van imposar un fort ritme aconseguint el millor temps al primer tram per davant de David Espasa-Etna Espasa (Porsche GT3) i a la tercera posició Josep M. Martínez-Anna Díaz (BMW M3 E30).

Al segon tram Marc Coma-Laura Camps van patir una sortida de carretera que els va fer abandonar la prova. David Espasa imposava la potència del seu Porsche per fer el millor temps, seguit de Carles Garcia-Xavier Serra (BMW M3 E36) i tercers Luka Larrosa-Brigitte Sauri (Peugeot 206 XS).

Després del reagrupament del migdia, al tercer tram, Espasa-Espasa tornaven a guanyar, augmentant el seu avantatge a la general, segons, Coma-Camps, que tornaven a la competició amb la modalitat de Super-Ral·li, feien el segon millor temps, seguits a la tercera posició per Martínez-Díaz.

Al quart i últim tram, la dupla formada per Espasa-Espasa tornaven a fer el millor temps, seguits de Coma-Camps a la segona posició i tercers Muñoz-Lorenzo (Peugeot 208 R2).

A la classificació general final, primera posició per David Espasa-Etna Espasa, que també van ser els guanyadors de la Classe 3, segons a la general Josep M. Martínez-Anna Díaz i tercera posició per Rubèn Muñoz-Miguel Lorenzo que també van ser primers a la Classe 1; Pere Gironès-David Gironès van aconseguir amb la victòria a la Classe 2.

La pròxima prova serà el Ral·li Ciutat de Valls els dies 28 i 29 d’abril.