Actualitat - 04/10/2022

 

Triomf de Pañella-Camps (Škoda Fabia R5) en el 2n Ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou

 v  Espasa-Espasa (Porsche GT3) segons i Casanovas-Muj (Paugeot 206 RC) tercers.

 v  En Regularitat Sport, victòria de Pitarch-Pujadas (Volkswagen Golf GTI MK2).

 

 v  En Regularitat, triomf de Badia-Fernàndez (BMW 325i).

 Aquest dissabte passat s’ha celebrat a la localitat de Vilanova d’Escornalbou el 2n Ral·lisprint amb el mateix nom, organitzat per l’Escuderia Costa Daurada i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

 La prova constava d’1 tram a 5 passades (3 amb sentit ascendent i 2 amb sentit descendent) que sumaven un total de 34,89 km cronometrats.

 Ja des del primer moment Sergi Pañella-Laura Camps (Skoda Fabia R5), que estrenaven muntura, van imposar el seu ritme a la cursa aconseguint el millor temps a les 5 passades pel tram cronometrat, que li van donar la victòria a la prova.

 Dura lluita per la segona posició, que la fi va ser per David Espasa-Etna Espasa (Porsche GT3) que a les passades de pujada van imposar la potencia del seu cotxe i la tercera posició per Joan Casanovas-Denisia B. Muj (Peugeot 206 RC).

 A l’apartat de Regularitat  victòria per Albert Badia-Francisco Fernàndez (BMW 325i), seguits de Gabriel Olivier-Roberto Villaverde (Lancia Fulvia Copupe Rally) i a la tercera posició José M. Dedieu-Anna Dedieu (Peugeot 309 GTI).

 En Regularitat Sport victòria per Jordi Pitarch-Marta Pujadas (Volkswagen Golf GTI MK2).

 

 

 

Imatge: Photosport Media