Ral·lis

 

Albert Orriols-Christian Gómez (Skoda Fabia R5) guanyen el 3r Memorial Abel Puig. 

·      Orriols-Gómez guanyadors absoluts

·      Bartes-Velilla van guanyar en Promoció i Júnior

·      Robert-Sanglas guanyadors del Ral·lisprint

 El passat dissabte, a la localitat de Cervera i organitzat per WRC Management, es va disputar el 3r Memorial Abel Puig, primera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, el Volant Racc-Trofeu Mavisa i la Challenge Saxo 8v.

 Amb 40 inscrits en les diferents categories i un dia calorós però amb possibilitats de pluja, que al final va caure, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada pel CCR i a dues pel ral·lisprint.

 Ja des del primer tram cronometrat, Orriols-Gómez van imposar el seu ritme guanyant 4 dels 5 trams disputats, ja que la segona passada per el tram B va ser anul·lada, mentre que Casanovas-Que guanyaven l’últim tram del dia.

 En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Orriols-Gómez (Skoda Fabia R5), la segona posició va ser per Casanovas-Quer (Peugeot 206 RC) i tercers van quedar la parella Cornet-Noguer (Ford Focus 1.6 16v).

 Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra els guanyadors van ser Robert-Sanglas (Ford Focus 1.6 16v), seguits en segona posició per Suarez-Requena (Volkswagen Polo) i la tercera posició per Quesada-Chica (Seat Ibiza TDI).

 A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Bartes-Velilla (Ford Focus 1.6 16v), també primers del Trofeu Junior, seguits a la segona posició per San Andres-Cabrero (Peugeot 106 s 16) i amb tercera posició Rios-Taracido (Citroen Saxo 1.6 8v) que també van ser els guanyadors de la Challenge Saxo. Pérez-Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc.

 Pròxima prova 13è Ral·li La Selva de Terra Vidreres-Maçanet de la Selva que tindrà lloc el 8 d'octubre.

 

Imatge: Todomotor Rallys