Actualitat - 19/12/2022

Miguel Diaz – Jordi Hereu (Skoda Fabia Rallye2 EVO) guanyen el 3r Rallysprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya

   ·      Fanlo-Robledillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport

·      Miro-Matavacas (Porsche 911 SC) guanyadors a la Regularitat 

 El passat diumenge, amb un dia que va començar fred i va acabar esplèndid i assolellat, al Circuit de Barcelona-Catalunya i organitzat pel RACC, es va disputar el 3r Rallysprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya, última prova de la temporada i del Campionat de Catalunya Ral·lisprints d’Asfalt.

 Amb 85 vehicles autoritzats a prendre la sortida, 66 a l’apartat de velocitat, 9 a Regularitat Sport i 10 a Regularitat, va començar el ral·lisprint que constava d’un sol tram de 12,25 km a triple passada, i amb un total de  39,18 km dels quals 36,75 km eren cronometrats. 

 Ja des del primer tram Diaz-Hereu van anar a totes per poder renovar les seves victòries a les dues edicions anteriors, guanyant el primer i el segon tram, mentre que la tercera passada pel tram la van guanyar la dupla formada per Pérez-Romero (Peugeot 208 Rally4). 

 En velocitat i guanyadors absoluts del ral·lisprint va ser el tàndem format per Miguel Diaz Jordi Hereu (Skoda Fabia Rallye 2 EVO5), la segona posició va ser per Sergi Pérez - Lorena Romero (Peugeot 208 Rally4), i tercers van quedar la parella formada per Pau de las Heras - Gerard Alsina (Mitsubishi EVO VI). 

  A l’apartat de Regularitat Sport la victoria va ser per la parella Jordi Fanlo - Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), en segona posició van quedar Jose L. Moreno - Isidre Noguera (BMW 320i) i tercer la dupla formada per Albert Rosa -Jan Rosa (Peugeot 205 GTI). 

 A la Categoria de Regularitat el triomf va ser per Carles Miro - Ivan Matavacas  (Porsche 911 SC), al segon lloc es van classificar Carles Simon - Ramon Ferreres (Volkswagen Gel GTI 16v) i tercer lloc per Francesc Segú - Miquel Molist (Volkswagen Golf GTI). 

 

Imatge: Maldomotorsport