Jordi Gaig (Porsche GT3R) guanya la 49a Pujada a Sant Feliu de Codines

Miquel Raventós (Demon Car R34+) va guanyar entre els CM+ i Monoplaces

Antoni Arrufat (Silver Car S3) va vèncer entre els CM Promoció

Victòria en Regularitat Sport per a Joan Argemí (Alpine A310)

En Regularitat, primera posició per a Josep Garcia (Porsche 911 SC)

El passat dissabte dia 15 es va celebrar la 49a Pujada Sant Feliu de Codines, organitzada per l’Escuderia Vall del Tenes i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories.

Amb 51 vehicles inscrits va començar la prova prevista a dues pujades d'entrenaments i dues de carrera a la carretera BP-1432, direcció Sant Feliu de Codines en el sector comprès entre el P.K. 22.100 i el 17.800.

A l'apartat de CM Promoció, ja a la primera pujada de cursa, Antoni Arrufat (Silver Car S3) va demostrar que anava per totes fent el millor temps, igual que a la segona, que a la fi li va donar la victòria, seguit a la classificació final per Ian Porté (Silver Car S2) a la segona posició i d’Eudald Carbonell (Demon Car R2), tercer.

A l'apartat de CM+ i Monoplaces el triomf va ser per Miquel Reventós (Demon Car R34+), seguit de Jaume Vilardell (Bango BRC 52) i de Ramiro Coelho (Speed Car GT 1000) en tercera posició.

Quant als Turismes la victòria va ser per Jordi Gaig (Porsche GT3 R), el segon lloc va ser per Joan Salvans (Porsche GT3 997), i la tercera posició va ser per Jordi Galofré (Citroën AX Sport).

A l'apartat de Regularitat, després de les pujades de cursa, a Regulritat Sport  el triomf va ser per Joan Argemí (Alpine A310), mentre que a Regularitat la victòria va ser per Josep Garcia (Porsche 911 SC), seguit per Francisco Fernàndez (Renault 5 Alpine Turbo) i de Narcís Marcó (Volkswagen Golf) al tercer lloc.

La pròxima prova serà la XXXIII Pujada Gironella-Casserres el 6 de novembre, darrera prova de la temporada.

Imatge: Todomotorr 66 Photosport