Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) guanyen el 4rt Memorial Abel Puig.

• Alejandro Mauro-Diego Sanjuan guanyadors absoluts
  • Jordi San Andres-Carles Cabrero van guanyar en Promoció i Júnior
  • Jesús Cucharrera-Pau de Las Heras guanyadors a SBS-2

El passat dissabte, a la localitat de Cervera i organitzat per WRC Management, es va disputar el 4rt Memorial Abel Puig, primera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que, a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, el Volant Racc-Trofeu Mavisa ,la Challenge Rallycracks i la Challenge Saxo 8v.

Amb 40 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories i un dia calorós, però amb possibilitats de pluja, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada i com a gran novetat, un tram urbà a Cervera a una passada.

Ja des del primer tram cronometrat, Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) van imposar el seu ritme guanyant 5 dels 7 trams disputats, a mencionar que la segona passada pel tram B va ser neutralitzada per una sortida de carretera sense conseqüències, mentre que Xavier Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia RS) guanyaven els dos trams restants.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan, la segona posició va ser per Xavier Vidales-Jordi Hereu i tercers van quedar la parella formada per el jove Gil Membrado-Manel Muñoz (Peugeot 208 Rally4).

En quatre rodes motrius els guanyadors van ser , Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2), i enn dues rodes motrius els millors van ser Gil Membrado-Manel Muñoz (Peugeot 208 Rally4).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16), seguits a la segona posició per Roger Sala-Adrià Sala (Ford Focus 1.6 16v. Arnau Bartés-Miquel Velilla (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc.

Quant a l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesús Cucharrera-Pau De Las Heras (Can-Am Maverick X3) seguits per Andreu Cachaferiro-Moisès Ponce(Can-Am Maverick X3).

Pròxima prova: 14è Ralli de terra La Selva Vidreres - Maçanet de la Selva que tindrà lloc el 30 de setembre.

Imatge: Gimophotos