Actualitat - 28/11/2022

Albert Orriols – Pedro Requena (Skoda Fabia R5) guanyen el 61è Rallye 2000 Viratges

·      Bartés-Velilla (Citroën Saxo VTS 1.6 8v) van guanyar en Promoció i el Trofeu Júnior

·      Rabaneda-Fernàndez (BMW M3 E36) guanyadors del Ral·lisprint

El passat dissabte, amb seu a la ciutat d’Artés i organitzat per Biela Club Manresa, es va disputar el 61è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya Ral·lis, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints, el Volant Racc, la Challenge Saxo 8v.

Amb 67 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de set trams a doble passada, amb un total de 522,20 km dels quals 113,38 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat es va declarar una lluita entre els quatre primers classificats que durant tota la prova es van anar canviant les posicions fins que al últim tram del primer bucle Orriols-Requena van assolir la primera posició que no van abandonar fins al final del ral·li, guanyant tres dels catorze trams, mentre que Pons-Perez van guanyar sis trams, Vidales-Hereu tres i Mauro-Sanjuan dos.

Al final, en el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Albert Orriols-Pedro Requena (Skoda Fabia R5), la segona posició va ser per Eduard Pons-Àlex Haro (Skoda Fabia Rally2 Evo), i tercers van quedar la parella formada per Xavier J. Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia R5).

Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints els guanyadors van ser la dupla formada per Daniel Rabandera-Manuel Fernandez (BMW M3 E36), seguits a la segona posició per Jaume Pons-Joaquim Muntada (BMW 325 E30) i tercers classificats Salvador Figueras-Sara Velasco (Renault Clio Sport).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Arnau Bartés-Miquel Velilla (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), també primers del Trofeu Júnior, seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16) i en tercera posició Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), primers també de la Challenge Saxo 8v. Juan José López-Claudia Lorences (Peugeot 208 1.2 Puretech) van ser els guanyadors al Volant Racc.

La Challengue Michelin se l'ha va endur la parella Salvador Mora-Oscar J. Lopez amb el seu Toyota GR Yaris.

Imatge: Todomotor66