Actualitat - 21/03/2022

Els dies 18 i 19 de març es va celebrar la segona prova del Campionat  Català de Ral·lis, que a més va ser la primera de l'Europeu i Nacional de Vehicles Històrics.

 Merescuda victòria en el ral·li FIA per a Perraud-Giraudet, seguits de Mourgues-Barjou i en tercera posició “Lucky”-Pons.

 En el Campionat de Catalunya la victòria va ser per a Martínez-Larrosa que també van guanyar en la classificació estatal; en Regularitat Esport, victòria per  Moreno-Noguera i en Regularitat es van alçar al primer lloc Verdaguer-Mora.

 Les adverses condicions climatològiques, pluja i baixes temperatures en gairebé tota la prova, van fer que la 70ena edició del Ral·li Costa Brava fos encara més dura del que ja és habitual. Així i tot, l'assistència de públic va ser nombrosa, tant en la cerimònia de sortida com en els diferents trams disputats.

 Menció especial per MotorDona, el nou programa de Rallyclassics.org, l’Organitzador de la prova, per a potenciar la participació femenina en el món del motor clàssic, que va congregar a un important nombre de pilots i copilots femenins.