Actualitat - 20/03/2023

Manresa-Amblàs (Subaru Impreza) guanyen el Campionat de Catalunya de Vehicles Històrics al 71 Rally Motul Costa Brava

• Moreno-Noguera (BMW 320i) van guanyar a Regularitat Sport
  • Miró-Matavacas (Porsche 911 SC 3.0) guanyadors a Regularitat

El passat dijous, divendres i dissabte, amb seu a la ciutat de Girona i organitzat per Rallyclassics, es va disputar el 71è Rally Motul Costa Brava, segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis per vehicles històrics que, a més, puntuava pel Campionat d'Europa i d'Espanya de l'especialitat.

Amb 240 vehicles autoritzats a prendre la sortida, dels quals 53 puntuaven pel campionat català va començar el ral·li que constava de tretze trams, amb un total de 688,117 km dels quals 176,765 km eren trams cronometrats.

El guanyador absolut del ral·li va ser l’equip italià format per “Zippo”-Arena (Audi Quattro).

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Vehicles Històrics i a l’apartat de velocitat, el guanyador va ser el tàndem format per Joaquim Manresa-Miquel Amblàs (Subaru Impreza 555 G C8) que també van ser segons a la copa d’España de Rallys de Velocidad para Vehículos Históricos Categoría Classics, la segona posició va ser per Jordi Ventura-Josep Autet (Ford Sierra RS Cosworth) que també van quedar tercers del Campeonato de España de Velocidad para Vehículos Históricos, i tercers van quedar la parella formada per Joan Riberas-Àlvaro Menéndez (Posche 911 SC 3.0)

Pel que fa a la Regularitart Sport, pel Campionat de Catalunya, els guanyadors van ser la dupla formada per José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i) que, a més, van ser tercers al Campionat estatal, seguits a la segona posició per Ramon Dalmau-Antonio Moragas (BMW 325i) i tercers classificats Jordi Fanlo-Daniel Robledillo (Porsche 911 SC 3.0).

A l’apartat de Regularitat del Campionat de Catalunya, els guanyadors van ser la parella formada per Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC 3.0) i segons a la classificació del certamen nacional; seguits, a la segona posició, per Josep M. Bardolet-Carles Jiménez (Seat 1400B) i en tercera posició Antoni Verdaguer-Maria J. Mora (Porsche 944 Turbo).

Cal mencionar a la parella formada per Pau de las Heras-Gerard Alsina (Mitsubishi Lancer EVO VI) que van aconseguir la victòria a la Copa de España de Rallyes para Vehículos Históricos Categoría Classics.

Imatge: Todomotor66