Actualitat - 17/04/2023
  • Jordi Fanlo-Daniel Robredillo (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat Sport
  • Juan P. Garcia-Sergi Giralt (Lancia autobianchi A112) guanyadors en Regularitat

El passat divendres i dissabte, amb seu a la ciutat de Salou i organitzat pel Racc, es va disputar el 7è Rally Catalunya Històric, prova puntuable pel  Campionat de Catalunya de Regularitat i Regularitat Sport.

Amb 43 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava de deu trams amb un total de 433.54 km, dels quals 138.81 km eren trams cronometrats.

Pel que fa a la Regularitat Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Jordi Fanlo–Daniel Robledillo (Porsche 911 SC), seguits a la segona posició per Ramon Dalmau-Antoni Moragas (BMW 325i), i tercers classificats Pau Romero-Ferran Soles (Peugeot 205 Rallye).

A l’apartat Regularitat, els guanyadors van ser la parella formada per Juan P. Garcia-Sergi Giralt (Lancia Autobianchi A112), seguits a la segona posició per Josep M. Bardolet-Carles Jiménez (Seat 1400B), i en tercera posició Francesc Segú-Miquel Molist (Volkswagen Golf GTI MK2).

La pròxima prova serà el XIII Ral·li ciutat de Valls, el 29 d’abril.

Imatge: Joan Gomis