Actualitat - 08/07/2023

 

Triomf de David Espasa-Etna Espasa (Porsche GT3 Cup) en el 8è Rallysprint de la Cerdanya 

Sergio Garcia - Ariadna Martínez (Citroen AX) va ser segons i, Josep M. Soler - Josep R. Ribolleda (Porsche GT3 Cup 997), tercers. 

En Regularitat Sport, victòria de José L. Moreno - Isidre Noguera (BMW E30 320i). 

En Regularitat, triomf per Josep Cunill – Xavier Cunill (Porsche 911 SC).

 Aquest dissabte passat s’ha celebrat a la localitat d’Alp el 8è Rallysprint de la Cerdanya organitzat per Cerdanya Racing Club puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, per la Regularitat Sport i per la Regularitat.

 La prova constava de 2 trams a tres passades, 3 amb sentit ascendent (Alp-Das) a les carreteres GI-400 i GI-404 i 3 amb sentit descendent (Masella-Alp) a la carretera GI-400 (Alp-Masella) amb un total de 96,84 km dels quals 32,63 km cronometrats.

 Ja des del primer moment Joaquim Manresa-Miquel Amblàs (Subaru Impreza 555) van imposar el ritme de la cursa, aconseguint el millor temps als dos primers trams fins al final del primer bucle que va trencar la caixa de canvis deixant la primera posició per David Espasa-Etna Espasa (Posche GT3 Cup), Sergio Garcia-Ariadna Martínez (Citroen AX) segons  i Francesc Gutiérrez-Raul Vallés (BMW E30 325i).

 Després del reagrupament del migdia tocava fer els tres trams de baixada amb domini d’Espasa-Espasa que van guanyar dos trams (tres al total del ral·lisprint), mentre que l’altre era per Gutiérrez-Vallés.

 Al final, victòria per Espasa-Espasa, amb segona posició per Sergio Garcia-Ariadna Martínez i tercers Josep M. Soler-Josep R. Ribolleda (Porsche GT3 Cup 997).

 A l’apartat de Regularitat Sport victòria per José L. Moreno-Isidre Noguera (BMW E30 320i).

 En Regularitat, victòria per Josep Cunill-Xavier Cunill (Porsche 911 SC) ) i segons José A. Ródenas-Sílvia Simó (Volskwagen Golf GTI MKII).

 

Imatge: Photosport Media