Actualitat - 23/10/2023

• Alejandro Mauro-Diego Sanjuan guanyadors absoluts
  • Marc Pedrosa-Laura Pedrosa van guanyar en el C. C. de Promoció
  • Jordi Pons-Jan Rosa guanyadors a la Copa de Catalunya de vehicles SBS

El passat divendres i dissabte, a la localitat de Salou i organitzat pel RACC, es va disputar el 58 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, prova puntuable pel SuperCampeonato de España de Rallyes i segona prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra que, a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, la Copa de Catalunya de vehicles Side by Side, el Volant Racc-Trofeu Mavisa, i la Challenge Saxo 8v.

La prova constava d’un total de 563,29km dels quals 123,39km eren cronometrats dividits amb 9 trams i dos dies. Divendres el tram de Santes Creus (12,49km) a dues passades i dissabte La Pobla de Massaluca-Villalba dels Arcs ( 23,28km), Horta-Bot (18,62km), Gandesa (6,49km) tots tres a dues passades i el tram urbà de Salou (1,63km) només a una passada, tots ells força coneguts.

La prova la van guanyar Pepe Lopez-Borja Rozada (Hyundai i20 N Rally2) ) i sent tercers Jan Solans-Rodrigo Sanjuan (Skoda Fabia RS Rally2).

Pel que respecta al Campionat de Catalunya de Ral·lis, l’únic dia puntuable era el dissabte, que constava de 7 trams amb un total de 444,71km dels quals 94,41km eren cronometrats. Amb 26 vehicles inscrits es va prendre la sortida en les diferents categories amb un dia fred al matí, però que al migdia i a la tarda va ser força calorós.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2), la segona posició va ser per Sergi Pérez-Lorena Romero (Peugeot 208 Rally4), que també es van proclamar campions estatals de la Peugeot RallyCup Iberica, i en tercera posició van quedar la parella formada per Gil Membrado-Manel Muñoz (Ford Fiesta Rally4).

En quatre rodes motrius els guanyadors van ser , Alejandro Mauro-Diego Sanjuan, i en dues rodes motrius els millors van ser Sergi Pérez-Lorena Romero.

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció, els guanyadors van ser la dupla formada per Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Citroen Saxo VTS 1.6 8v), seguits a la segona posició per Pere E. Rovira-Marc Que (Ford Focus 1.6 16v) i tercers Xavier Ros-Mireia Bartés (Ford Focus 1.6 16v).

Quant a la Copa de Catalunya de vehicles Side by Side els guanyadors van ser Jordi Pons-Jan Rosa (Can-Am Maverick X3 XRS).

Gerard Julià-Isaac Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc, mentre que Agustín Garcia -Sònia Montilla (Citroen Saxo VTS 1.6 16v) van guanyar la Challenge Saxo 8v.

Pròxima prova: 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega que tindrà lloc l’11 i 12 de novembre.

Imatge: Photosport Media