Actualitat - 13/11/2023

• Alejandro Mauro-Diego Sanjuan guanyadors absoluts
  • Xavier Ros-Mireia Bartés (Peugeot 206 XS) van guanyar en Promoció i Júnior
  • Pere E. Rovira-Marc Que (Ford Focus 1.6 16v) guanyadors en 2RM

El passat diumenge, amb seu a la ciutat de Tàrrega i organitzat per l’Escuderia Tàrrega, es va disputar el 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega, tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Copa de Catalunya de vehicles TT de Ral.lis de Terra, Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, la Challenge Saxo 8v i Challenge Rallycracks.

Amb 31 inscrits i uns trams amb molta pols per la falta de pluges, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada, amb un total de 167,21 km dels quals 66,6 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat, Mauro-Sanjuan van imposar el seu ritme, guanyant els sis trams disputats.

Al final de la prova, en el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally2 Evo), la segona posició va ser per Marc Comas-Laura de Carvalho (Skoda Fabia R5) i tercers van quedar la parella Pere E. Rovira-Marc Que (Ford Focus 1.6 16v).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Xavier Ros-Mireia Bartes (Peugeot 206 XS), seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16) i en tercera posició Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Citroen Saxo VTS 1.6 8v), primers també a la Challenge Saxo 8v.  Pere E. Rovira-Marc Que (Ford Focus 1.6 16v) van guanyar a 2 RM i a la Challenge Rallycracks.

A l’Open de Catalunya de Side by Side 2 els guanyadors va ser l’equip format per Andreu Cachafeiro-Moises Ponce (Can-Am Maverick X3 XRS).

Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra els guanyadors van ser la dupla formada per Robert Robert-Javier L. Viola (Ford Focus 1.6 16v).

Imatge: TodoMotor Rallys