• Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16) van guanyar en Promoció i el Trofeu Júnior
  • Narcís Marcó-Clàudia Marcó (Citroen ZX 16V) s’imposaven en la Regularitat Sport
  • Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) van guanyar en Regularitat
  • David Espasa-Etna Espasa (Porsche GT3) guanyadors del Ral·lisprint

El passat dissabte, amb seu a la ciutat d’Artés i organitzat per Biela Club Manresa, es va disputar el 62è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya Ral·lis d’asfalt, que a més, puntuava pel Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, Els Campionats de Catalunya de Regularitat i de Regularitat Sport, pel Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints, el Volant Racc, la Challenge Michelin i la Challenge Saxo 8v.

Amb 77 vehicles inscrits va començar el ral·li que constava de set trams a doble passada, amb un total de 422,17 km dels quals 120.33 km eren trams cronometrats.

Ja des del primer tram cronometrat es va declarar una lluita entre els tres primers classificats que durant tota la prova van oferir una bona lluita. Cap a la meitat de la prova, un tall de la carretera d’enllaç de la prova degut a un accident de trànsit aliè a la prova va deixar bloquejats als participants i es van haver d’anul·lar quatre trams.

Al final, en el Campionat de Catalunya de Ral·lis els guanyadors van ser el tàndem format per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rallye2), la segona posició va ser per Xavier Domènech-Susanna Cercadillo (Porsche 997 GT3 RS) guanyador també de la Challenge Michelin, i tercers van quedar la parella formada per Albert Orriols-Javier Moreno (Skoda Fabia Rally 2).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16), també primers del Trofeu Júnior, seguits a la segona posició per Edgar Pérez-Albert Càmara (Peugeot 106 GTI) i en tercera posició Eric Banús-Marc Gutiérrez (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), primers també de la Challenge Saxo 8v.

Pel que fa a Regularitat Sport, la victòria va ser per la parella Narcís Marcó - Clàudia Marcó (Citroen ZX 16V), en segona posició van quedar Pau Romero - Ferran Soles (Peugeot 205 Rallye 1.3) i tercer la dupla formada per Jordi Auret - Gil Tarabal (Peugeot 205 GTI).  A la Categoria de Regularitat el triomf va ser per Carles Miro - Ivan Matavacas  (Porsche 911 SC), al segon lloc es van classificar Pere J. Basora – Francisco J. Fernàndez (Volkswagen Golf GTI MK2) i tercer lloc per Esteban Munné – Olga Feliu (Volkswagen Golf GTI MK1).

Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints els guanyadors van ser la dupla formada per David Espasa -Etna Espasa (Porsche GT3).

La Challenge Volant RACC la van guanyar Gerard Julià – Isaac Pujol (Peugeot 208 1.2 Puretech).

Imatge: todomotor66photosport