Actualitat - 25/09/2021

Àlex Palou ha fet història. El pilot català s'ha proclamat campió de la IndyCar per primera vegada. De fet, Palou s'ha convertit en el primer pilot català i espanyol en guanyar aquesta competició. El pilot de Chip Ganassi ha assolit aquesta fita en la seva segona temporada a la Indy, la competició automobilística més important del món per darrere de la Fórmula 1.

L'última prova del calendari ha estat al traçat de Long Beach, on Àlex Palou ha sortit des de la desena posició. El català ha fet una cursa molt intel·ligent, coneixedor que ho tenia a la seva mà per ser campió. Palou tenia prou amb una onzena posició per aconseguir la victòria final. Però les coses se li han posat més de cara quan el seu màxim rival, Pato O'Ward, ha patit un accident a l'inici de la cursa. El mexicà, finalment, ha acabat abandonant.

A partir d'aquí, Palou s'ha mantingut en el grup capdavanter de la cursa sense complicar-se en excés. L'estratègia del seu equip li ha permès escalar posicions fins arribar a la quarta, just darrere del seu company Scott Dixon. Palou no ha arriscat i ha acabat obtenint el títol de la IndyCar. Aquesta és la victòria més important en la història de l'automobilisme català.