Actualitat - 24/06/2018

Àlex Riberas i el seu company d'equip, Christopher Mies, s'han imposat aquest cap de setmana en les dues carreres de les Blancpain Series celebrades al circuit de Misano.

Alex Riberas va ser l'encarregat d'arrencar la primera cursa, des de la segona posició a la graella, i aviat es va posar al capdavant. Durant un quart d'hora va mantenir la posició sòlidament fins que un període de VSC el va fer caure a la segona posició, després del Mercedes de AKKA ASP de Nico Bastian. Des de l'equip van cridar a Riberes una mica abans del límit, i quan va parar el Mercedes líder, va recuperar el liderat ja amb Mies al volant. La parada del Mercedes #90 va ser una mica lenta, el que va deixar al cotxe germà, el #88, a càrrec de la caça de l'Audi WRT. A poc a poc Raffaele Marciello va anar retallant la diferència, però Christopher Mies va aguantar perfectament i va creuar la meta en primera posició. El Lamborghini de l'equip Grasser va ser tercer amb Mirko Bortolotti i Christian Engelhart, que van remuntar des de la 9a posició a la graella. El Lexus de l'equip Emil Frey d'Albert Costa i Christian Klien va acabar en 9a. posició després d'haver partit des de la 8a a la graella. 

Alex Riberas i Christopher Mies s'han imposat també en la segona mànega de les Blancpain a Misano amb el seu Audi en un cap de setmana perfecte. Mies ha superat ben aviat el Lamborghini #82 de Franck Perera a la primera volta i es va enganxar al Mercedes #88 de Raffaele Marciello.
Després que l'italià danyés la part davantera esquerra del seu cotxe colpejant el piano interior de la corba 15, Mies es va situar líder, just abans d'obrir-se la finestra d'aturades a boxes. Riberas ha sortit del pitlane amb un gran avantatge després que altres pilots capdavanters fessin les seves parades, ampliant el liderat sobre els companys del Audi #2 de Will Stevens i Dries Vanthoor fins als 10 segons sota la bandera de quadres.

Amb aquest resultat Alex Riberas i Christopher Mies s'afermen en el liderat del campionat, igual que el seu equip, l'Audi WRT.