Actualitat - 29/05/2020

El Festival Motorsport Alp 2500 canviarà d'objectius aquesta temporada 2020, adequant la seva organització a un enfocament més senzill, d'acord amb la dificultat i incertesa que es deriven de la difícil situació sanitària que s'està vivint. En un comunicat fet públic avui, Cerdanya Racing i V-Line Org. afirmen que, de comú acord amb l'Ajuntament d'Alp, han decidit reorientar aquest festival convertint-lo enguany en un esdeveniment automobilístic conseqüent amb la situació actual, organitzant únicament el 5è Rallysprint de la Cerdanya.


La prova tindrà lloc el dissabte 25 de juliol, dues setmanes després de la data inicialment marcada, i puntuarà per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d'asfalt, del qual serà la segona cursa puntuable. En la prova també s'establirà una classificació de regularitat per a vehicles clàssics. Encara que els horaris s'ajustaran al fet que aquesta serà l'única cursa a disputar, el format serà molt similar al marcat des d'un principi, amb tres passades en tots dos sentits del tram de la carretera GI-400 (Alp-Masella).


El 5è Rallysprint de la Cerdanya se celebrarà amb un protocol sanitari, d'higiene i seguretat que està sent ultimat per V-Line Org. i Cerdanya Racing, juntament amb la Federació Catalana d’Automobilisme, per a la seva corresponent aprovació. La prova continuarà sent una autèntica festa de l'automobilisme, amb una llista de participants que es preveu interessant, tant pel seu format àgil i compacte com pel fet de ser la primera cursa automobilística que se celebrarà en territori català després de moltes setmanes d'inactivitat.

 

Fotografia: J.M. Montaner