Actualitat - 16/08/2017

Maçanet de la Selva va acollir el 12 d’agost una nova edició de l’Eslàlom que des de fa cinc anys se celebra coincidint amb les festes de la localitat. Organitzada per l’escuderia Peu a Baix, la prova va aplegar prop d’una quarantena de pilots i un bon nombre de públic aficionat al món del motor. L’Eslàlom es va disputar en una zona de terra propera a la zona poliesportiva municipal amb lleugers canvis en el traçat respecte edicions anteriors. En total, es van disputar quatre mànegues, una d’entrenaments i tres de cursa en que els participants lluitaven contra el crono.

La victòria va ser per a Carles Llinàs que, amb un Mitsubishi EVO X, va marcar els millors temps en totes les mànegues cronometrades. Llinàs, habitual en els ral·lis del català, es va apuntar la classe 6 reservada a vehicles amb tracció total.

El segon lloc a Maçanet va correspondre a Joel Belmonte, que compartia un Mitsubishi EVO IX amb Ramon Cornet i Daniel Balasch. Belmonte va marcar el seu millor crono en la primera mànega. El seu company Ramon Cornet només va prendre part en les dues darreres cronometrades i va pràcticament aconseguir el mateix temps en cada una d’elles. Uns cronos que li van valer la tercera posició de la general.

Per classes, Rubén González es va endur la victòria de la classe 1 amb un Nissan Micra. La classe 2 va ser per a Miquel Labarías, amb un Ford Focus 1.6. Oriol Dot va ser el millor entre els participants de la classe 3 al volant d’un Opel Kadett. La classe 4 se la va adjudicar Alejandro Molina, amb un Seat Ibiza 1.8T. Finalment la classe 6 va ser per a Carles Llinàs, amb el seu Mitsubishi EVO X.

La propera prova del Campionat Català d’Eslàlom tindrà lloc a Vilagrasa el 9 de setembre.