Actualitat - 04/04/2022

Aquest cap de setmana ha arrencat al Circuit Zona Kàrting de Juneda el Campionat de Catalunya de kàrting 2022.

La prova ha comptat amb gairebé una vintena de pilots inscrits entre totes les categories convocades. Dissabte es van desenvolupar els entrenaments lliures i el diumenge s'ha viscut l'emoció dels warm-up, entrenaments cronometrats i les dues curses programades de cada una de les categories, que tot i les baixes temperatures, han permès gaudir de l'espectacle ofert per les joves promeses de l'automobilisme.

A la categoria Mini, els més petits, Roc Piñera aconseguia la pole position per davant de Sarah Iffert, Mason Robertson i Benjamin Mañach. A la primera cursa Roc Piñera feia bona la pole obtinguda i s'imposava per davant de Marc Beltran, Mason Robertson, i Sarah Iffert i Benjamin Mañach. A la segona cursa Piñera aconseguia repetir l'èxit de la primera i s'imposava per davant de Marc Beltran, i Mason Robertson i Sarah Iffert.

Gran igualtat a la categoria Júnior on Aleix Piñera assolia la pole per només 61 mil·lèsimes per davant de Neus Llin, Joan Sala i Jan Gómez, tots ells en menys de mig segon. A la primera cursa Aleix Piñera guanyava per davant de Joan Sala, i Jan Gómez i Neus Llin. La segona cursa tornava a veure la victòria d'Aleix Piñera en aquest cas per davant de Neus Llin, i Joan Sala i Jan Gómez.

En categoria Sénior, pole position per Marc Benítez que s'imposava a pol Mateo, Eloi González, Marc Güell i Zoe Pavón. A la primera cursa es vivia un interessant duel entre Eloi González, líder pràcticament la totalitat de la cursa i Marc Benítez que finalment es decantaria a favor de Benítez a l'avançar a la darrera volta a González, per darrere entrarien Pol Mateo, Marc Güell i Zoe Pavón. A la segona cursa s'invertirien les dues primeres posicions, assolint la victòria Eloi González per davant de Marc Benítez, i  el podi el completava Pol Mateo, Marc Güell i Zoe Pavón.

La propera cursa del Campionat de Catalunya es disputarà el 30 d'abril i l’1 de maig al circuit Internacional Lucas Guerrero de Chiva conjuntament amb el Campionat valencià on s'espera viure unes curses com a mínim igual d'emocionants que les viscudes a Juneda.