Actualitat - 26/11/2023

 

El circuit de Mora va acollir aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de Kàrting. En total es van disputar vuit carreres corresponents a les categories Mini, Júnior-Sènior, Karts de Lloguer, el Trofeu Dona-Gas, i el Trofeu Kuruma de Pre-Mini

Les dues curses de la categoria Mini es van celebrar a deu voltes. En la primera cursa va guanyar en Roc Piñera, seguit d’en Max Landaluce, i del Javier Garcia. En la segona cursa el guanyador va ser en Max Landaluce,  seguit del Roc Piñera i en Nil Casacuberta en tercera posició.

Els participants de les  categories  Júnior i Sènior van disputar junts les dues curses, que van ser a tretze voltes. En Júnior, l’Aleix Piñera va vèncer per davant de la Carolina Redondo i del Bru Freixa. En la segona cursa va tornar a guanyar l’Aleix Piñera, seguit també per la Carolina Redondo i d’en Bru Freixa.  

En Sènior, a la primera carrera, la victòria va ser per Jan Gómez, que va fer el doblet a les dues curses de la categoria. La Zoe Pavon va fer segona, i el Marc Munera va ocupar el tercer lloc al podi. En la segona cursa l’Eugeni Yaskov  va fer segon i el Manel Berencia va ser tercer

En la categoria de karts de lloguer que disputava també dues curses però a 10 voltes cadascuna. En Noah Méndez s’enduia la victòria en la primera carrera seguit per n’Aleix Costa i d’en Joan Sala. A la segona cursa es va imposar l’Àlex Mateo, seguit pel Noah Méndez i per l’Aleix Costa.

Quant el Trofeu Dona-Gas a la primera cursa va vèncer l’Alicia Berrocal, seguida de la Laura Santacatalina, i de l’Estel Pagès. A la segona cursa la guanyadora va ser la Luz Álvarez, seguida de la Laura Santacatalina i de la Yael Mateo.

En el Trofeu Kuruma Pre-mini, a la primera cursa va guanyar el Leo Córcoles, seguit del Leo Devahive, i del Nahil Padovani. A la segona cursa el guanyador va tornar a vèncer el Leo Córcoles, segui també pel Leo Devahive i pel Nahil Padovani.