Actualitat - 03/05/2022

Aquest cap de setmana s'ha disputat al Kartódromo Internacional Lucas Guerrero de Chiva la segona prova del Campionat de Catalunya de kàrting 2022 coincidint amb el campionat valencià.

La prova, organitzada per la Federació Valenciana, ha comptat amb més de 100 pilots inscrits entre totes les categories convocades i entre els quals es trobaven una trentena de pilots que puntuaven pel campionat català. Dissabte es van desenvolupar els entrenaments lliures i els entrenaments cronometrats, que es van disputar sobre mullat. El diumenge s'ha viscut l'emoció dels warm-up's i les 2 curses programades de cadascuna de les categories. El sol i les temperatures agradables han permès gaudir de l'espectacle ofert per les joves promeses de l'automobilisme.

A la categoria Mini, dins del certamen català, Roc Piñera aconseguia el millor temps per davant de Marc Beltran i Benjamin Mañach. A la primera cursa Roc Piñera feia bona la seva millor posició a la graella i s'imposava per davant de Benjamin Mañach i Nuvola Morales. A la segona cursa Morales guanyava per davant de Piñera i Mañach.

A Júnior, el millor temps corresponia a Joan Sala, que va ser qui es va adaptar millor a les condicions de la pista, seguit de Neus Llin i Aleix Piñera. A la primera cursa Aleix Piñera aconseguia remuntar i guanyava per davant de Joan Sala i Neus Llin. La segona cursa tornava a veure la victòria d'Aleix Piñera en aquest cas per davant de Neus Llin i Jan Gómez.

En categoria Sénior, millor temps de Jan Duran, seguit d'Eloi González i Eric Llamas. A la primera cursa es vivia un interessant duel que finalment es va endur Eloi González, seguit per Jan Duran, sent tercer Joan Aluja que va anar recuperant posicions durant la cursa. A la segona cursa un incident a l'última corba i amb la bandera a quadres a punt de caure Eloi González es veia privat de repetir victòria, que va correspondre a Joan Aluja, sent 2n en Jan Duran i 3r l’Eloi González.

En categoria KZ, Arnau Cervera era el més ràpid dels pilots catalans per davant de Xavier Almirall i Antoni Cano. A la primera cursa Cervera demostrava la seva experiència i entrava segon de la general i primer entre els catalans, sent segon Antoni Cano i tercer Xavier Almirall. A la segona cursa es van repetir les mateixes posicions, Cervera 1r (2n de la general), Cano 2n i Almirall 3r.

La propera cursa del Campionat de Catalunya es disputarà el 18 i 19 de juny al circuit Mora d'Ebre abans de la pausa estival.