Actualitat - 29/11/2022

 

Marc Riera (BMW M3 E46) domina al Circuit

 

·      Riera guanyador de les dues curses de Velocitat 

·      Jordi Puig (Ford GT 40) primer de les dues curses de l’Open Oldtimer

 

  El Passat cap de setmana i organitzat per Vline.org, es van celebrar en el Circuit de Barcelona-Catalunya les curses del Campionat de Catalunya de Velocitat en Circuit i Open Oldtimer.

  Jordi Puig s'emportà les dues victòries en l’Open Oldtimer i Marc Riera va dominar en el català de velocitat.

  Jordi Puig (Ford GT 40) no va donar cap opció als seus rivals en les dues carreres de l’Open Oldtimer celebrades al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot català es va imposar en totes dues mànigues amb mestratge. En les dues carreres, Albert Monterrubio (BMW M3) es va emportar la segona posició entre els catalans, per davant de Marc Garcia (Honda Civic) a la tercera posició, acompanyant tots dos a Jordi Puig a la part alta del podi de Montmeló.

  Totes dues proves van completar l’Open Oldtimer, certamen que ha viscut un retorn estel·lar aquest cap de setmana amb una multitud d'històriques muntures que han tornat a fer somriure als aficionats en les graderies amb uns sons, formes i colors d'un altre temps.

  Marc Riera (BMW M3 E46) va ser el clar dominador en el català de velocitat, emportant-se el triomf en les dues carreres disputades en el Circuit de Barcelona-Catalunya, proves que també puntuaven per als certàmens aragonès, navarrès i valencià. Tant a la primera cursa com a la segona, va ser en Josep Borrell (Renault Clio Cup IV) qui va ocupar el segon lloc, mentre que Antonio Garcia (Honda Civic) va aconseguir la tercera plaça a la primera cursa, i en la segona cursa va ser Juan Carlos Arias qui es va classificar en tercer lloc.

 

Imatge: Photosport Media