Kàrting

CIRCUIT DE MÓRA 2022

TERCERA PROVA DELS CAMPIONATS, COPES, TROFEUS I CHALLENGES DE CATALUNYA DE KÀRTING 2022

Aquest dissabte s'ha disputat al Circuit de Mora la tercera prova puntuable del Campionat de Catalunya de kàrting 2022.

La prova, organitzada pel Moto Club Circuit de Mora, s'ha desenvolupat en un nou format de curses nocturnes i concentrant tota la competició en una sola jornada. Al matí es van disputar tandes lliures i a la tarda, partir de les 18 hores, tandes lliures, entrenaments cronometrats i les 2 curses previstes, la 2a totalment en horari nocturn i amb il·luminació externa. Les temperatures van ser altes durant tota la jornada i el sol no va donar treva als competidors.

A la categoria Mini, millor temps als entrenaments cronometrats de Jordi Fortuny, seguit de Nuvola Morales i Marc Beltran. A la primera cursa Roc Piñera aconseguia remuntar des de la 4a. posició de la graella per imposar-se per davant de Jordi Fortuny i Benjamin Mañach. A la segona cursa la victòria va correspondre a Jordi Fortuny completant les posicions de podi Nuvola Morales i Benjamin Mañach en una cursa que, ja des de la sortida, va ser molt disputada.

A Júnior, als entrenaments cronometrats el millor temps corresponia a Neus Llin per davant d'Aleix Piñera, Jan Gómez i Joan Sala, tots ells separats per poc més d'1 dècima. A la primera cursa Neus Llin s'imposava per davant de Jan Gómez i Joan Sala entrant els 4 primers en poc més de mig segon després de les 14 voltes de cursa. La segona cursa veia la remuntada d'Aleix Piñera que assolia la victòria per davant de Neus Llin i Jan Gómez.

En categoria Sènior, millor temps de Jan Duran, seguit de pol Mateo i Eloi González als entrenaments cronometrats. A la primera cursa es vivia un interessant duel entre Eloi González i Jan Duran, amb diversos avançaments entre ells, aconseguint finalment la victòria González per davant de Duran i de Pol Mateo. A la segona cursa Eloi González repetia victòria per davant de Jan Duran i Pol Mateo.

La propera cursa del Campionat de Catalunya es disputarà al kàrting Mora el proper 10 i 11 de setembre.