Actualitat - 18/09/2017

Doble programa del Campionat de Catalunya d’Eslàlom a Vilagrassa, a l’Urgell. Les escuderies Lleida i Mollerussa van organitzar dissabte 16 de setembre dues proves del certamen de l’especialitat, amb diferents recorreguts i format. Els eslàlom posen a prova l’habilitat dels participants en enfrontar-se a un traçat sinuós i en els quals la destresa dels pilots és clau per obtenir un bon resultat. La prova matinal, que suposava la tercera edició de l’eslàlom a la localitat lleidatana, va comptar amb quatre mànegues cronometrades.

La victòria va ser per a Joan Closa que, amb un Speed Car Xtrem, va marcar els millors temps en la segona i tercera les mànegues cronometrades. Uns temps que li van valer al final la victòria.

El segon lloc en el III Eslàlom de Vilagrassa va correspondre a Joan Llopart, amb un Opel Astra 1.8. Llopart, el més ràpid entre els turismes, va pràcticament calcar els temps en totes les mànegues, sent les millors les dues últimes. A més s’adjudicaria la classe 3.

El podi el va completar Jordi Pujol, amb un Demon Car, que va acabar el recorregut a 2,7 segons del vencedor. Eloi Selva, amb un Speed Car Xtrem, va ser quart, tercer entre els Car Cross. Pel que fa als turismes, el segon lloc va ser per a Ramon Costa, amb un Opel Corsa 2.0, sisè en la general. Àngel Torrequebrada, amb un Seat Leon 1.8T, va ser tercer en Turismes, setè de la general.

La IV edició de l’Eslàlom de Vilagrassa es va disputar a la tarda, amb un total de tres mànegues contra el cronòmetre. El triomf va ser per a Joan Llopart, segon en la cita matinal amb l’Opel Astra 1.8. Llopart va ser el més ràpid en totes les mànegues, fent el seu millor temps en la segona i tercera. Ramon Costa va ser segon tot i només prendre part en dues de les tres mànegues, amb el seu Opel Corsa.

El tercer lloc a la tarda va ser per a Joan Closa, amb un Speed Car Xtrem, que repetia podi després de la victòria aconseguida al matí.

El segon lloc entre els Car Cross va ser per a Jordi Pujol, quart en la general.

Eloi Selva, repetiria el tercer lloc entre els Car Cross, després d’acabar en sisena posició.

José Maria Puyuelo, que compartia el Seat Leon 1.8 amb Àngel Torrequebrada, va acabar en cinquena posició, tercer entre els turismes.

La propera prova del Campionat Català d’Eslàlom tindrà lloc el 28 d’octubre.