Comunicats i Circulars - 24/05/2020

Benvolguts,

Des de la Federació Catalana d'Automobilisme hem estat en tot moment en comunicació amb els diferents estaments i persones que ens poden aportar informació clara de com va evolucionant la situació del COVID-19 i sembla que a poc a poc es comença a veure la llum i sent així, creiem que és el moment per donar-vos un missatge de tranquil·litat i esperança, i perquè tingueu també molt clar que la Federació està al vostre costat en aquests moments tan complicats.

Estem al corrent de les vostres inquietuds (pilots, copilots, organitzadors, oficials, equips, preparadors i proveïdors), i, com vosaltres, també estem molt preocupats per saber com serà la tornada a l'activitat que tant ens agrada i necessitem. Però hem de ser conscients que no podem deixar de banda l'evolució de les ordres que arriben des del Govern i tampoc el que poden decidir la FIA i la RFEDA.

Aquest període sense competició ens ha permès treballar també en nous projectes que esperem en breu vegin la llum, però és el retorn als Campionats el què més esperem, igual que la resta de federacions esportives.

Aquesta pandèmia ha afectat severament a tothom: en primer lloc les persones, i les empreses, escoles, espectacles. El món de l’esport tampoc se n’ha escapat. Tothom ho pateix i tothom té ganes de reprendre l’activitat el més aviat possible, sempre amb la màxima seguretat per a tothom.

Sabem perfectament tot el que aporta i genera el motorsport a Catalunya, del valor d'aquest, de la quantitat de Federats, Organitzadors i Oficials que tenim, i és fent valer això, i per tots vosaltres que seguim treballant per tenir la millor informació i poder-la comunicar. Mentrestant totes les Comissions continuen fent un gran treball per tenir-ho tot  a punt per quan puguem gaudir amb l’esperat retorn a la competició.

Estem convençuts que molt aviat us donarem bones notícies i per això us volem animar a seguir pacients en aquesta recta final, tot desitjant que estigueu el millor possible, però recordant que cal seguir sent prudents per minimitzar al màxim el risc que encara existeix.

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu a aquest respecte i per seguir donant-vos tot el suport.

 

Joan Ollé

President FCA