Actualitat - 04/12/2023

• Daniel Oliveras-Gerard Alsina (Citroen C3 N5) guanyen també en 4 RM
  • Joan Roca-Miquel Ambàs (Vauxhall Astra) van guanyar en 2 RM
  • Marc Guix-Jordi Montoliu (Renault Clio Sport) guanyadors del Ral·lisprint

El passat diumenge, organitzat per Peu a Baix, es va disputar el 14è Ral·li La Selva de Terra Vidreres-Maçanet de la Selva que puntuava pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, Copa Catalunya Side by Side de Ral·lis de Terra i Challenge RallyCracks.

Amb 27 vehicles autoritzats a prendre la sortida va començar el ral·li que constava, pel que feia al C. Catalunya de Ral·lis de dos trams a triple passada, Tram A de 10,05Km i Tram B de 6,50km que hi sumaven un total de 108,24 km dels quals 49,65 km eren trams cronometrats, i de només dues passades als dos trams pel Ral·lisprint.

Ja des del primer tram cronometrat Joan Casals-Laura Camps (Mini Cooper) van marcar el ritme de la prova fins a la segona passada pel Tram A que van haver d’abandonar per una sortida de pista, moment al que Daniel Oliveras-Gerard Alsina van assolir la primera posició que no van abandonar fins al final del ral·li, guanyant dos dels sis trams, mentre que Joan Casals-Laura Camps van guanyar tres trams i Marc Comas-Christian Gómez (Skoda Fabia R5) un.

Al final, en el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Daniel Oliveras-Gerard Alsina (Citroen C3  N5), la segona posició va ser per Marc Comas-Christian Gómez (Skoda Fabia R5), i tercers van quedar la parella formada per Joan Roca-Miquel Amblàs (Vauxhall Astra).

A l’apartat de la Copa Catalunya Side by Side de Ral·lis de Terra, els guanyadors van ser Daniel sola-Lorena Romero (Democar D3) seguits de Gael Queralt-Sergi Brugué (Canam Maverick X3).

Pel que fa al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints els guanyadors van ser la dupla formada per Marc Guix-Jordi Montoliu (Renault Clio Sport), seguits a la segona posició per David Moreno-Laura Berbel (Ford Focus 1.6 16v).

Dins l’Open de Catalunya Side by Side 2 de Ral·lis de Terra, els guanyadors van ser Jesús Cacharrera-Pau De Las Heras (Canam Maverick X3), seguits per Víctor Gómez-Pere Xampeny (Canam Maverick X3).

Pel que fa a la Challenge Rallycracks Sport els guanyadors van ser la dupla formada per Daniel Muntadas-Marta Ylla, seguits a la segona posició per Alexandre Rabell-Xavier Tort i tercers classificats van ser Oriol Dot-Domènec Castellet, tots ells amb Ford Focus 1.6 16v.

Imatge: Todomotor66photosport