Actualitat - 20/11/2023

 

 Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Lleida, es va celebrar en el circuit de Lleida la Diada Halloween Off-Road 2023, que incloïa les curses d’Autocròs i la de Resistència.

 Amb un dia assolellat va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

 En la Divisió IIA el guanyador va ser Aitor Alsina (Peugeot 106 XSi), segon va ser Juan M. Gàlvez (Citroen Saxo) i la tercera posició per Roger Carrera (Citroen Saxo).

 A la Divisió II el triomf va ser per a Iker Moreno (Peugeot 206), segona va ser Núria Munné (Seat Ibiza 2.0) i la tercera posició per Mireia Cànovas (Opel Astra).

 Tot seguit van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Joan Salichs (Labase SX01), seguit per Pol Duran (SpeedCar Wonder) i tercer va ser Jordi Pujol (SpeedCar Xtrem).

  A la Resistència Off-Road, puntuable per la copa Catalana de Resistència i, després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per David Boltà - Vicente De la Torre (Peugeot 205 16V), en segona posició van quedar la dupla formada per Lluis Sola - Marc Sola (Peugeot 106) i el tercer calaix del podi va ser per Joan Cañiz - Joan Navas (Peugeot 205 16v).

 A la Classe II, la victòria va ser per l’equip format per Juan J. Aranda – Tomàs Alonso – Ignacio Alonso (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Albert ibars – Albert Gutiérrez (Seat Ibiza 2.0) i tercers Miquel Pons – Carles Planell – Marc Que (Opel Kaddet GSI).

 Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Josep Pelay – Joan Pelay (Seat Ibiza  TDI), segons van quedar Xavier Castelló – Joaquim Guillamet – Daniel Muntadas (Seat Ibiza 1.9 TDI) i la tercera posició va ser per David Tarin – Jorge Ibàñez – Jordi Tarin (Seat Ibiza 1.9 TDI).

 

 

Imatges: FCA