Autocròs

DIADA LLEIDA HALLOWEEN OFF-ROAD

Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Lleida, es va celebrar en el circuit del mateix nom la Diada Halloween Off-Road 2022, composada per les curses d’Autocròs i la de Resistència.

Amb un dia assolellat, després d’un divendres ventós, va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

En la Divisió II el guanyador va ser Lluís Baradad (Opel Corsa C), segon va ser en Joan Serrat  (Volkswagen Golf) i la tercera posició per José M. Escuder (Toyota Mr2).

A la Divisió IIA el triomf va ser per a Francesc Torrelles (Citroën Saxo), seguit per  Anselm Llovera (Citroën Saxo VTS).

Ja amb la pista molt seca, degut al vent del dia anterior, van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Joan Salichs (Speed Car Xtrem), segon Arnau Biosca (Speed Car Xtrem) i tercer Jordi Puigvert (Kincar Kin 1604).

En Car Cross Júnior el podi va quedar configurat en primera posició per Pol Duran (Speed Car Xtrem); en segon lloc, Bruno Canovas (Casmat) i en tercera posició Joaquim González (Speed Car Xtrem).

A la Resistència Off-Road, puntuable per la copa Catalana de Resistència i després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per a Aitor Alsina i Jordi Ayala (Peugeot 106), en segona posició van quedar la parella formada per David Boltà i Vicente de la Torre (Peugeot 205 16v) i al tercer calaix del podi els germans Ivan i Xavier Margarit (Citroën Saxo VTS).

A la Classe II, la victòria va ser per Tomàs Alonso, Ignasi Alonso i Juan J, Aranda (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Carles Planell i Marc Que (Opel Kadett GSI 8v) i tercers Marc Velázquez, Santiago Pareras i Josep M. Mato (Seat Ibiza GTI).

Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Eduard Goixart i Xavier Carulla (Seat Ibiza 1.9 TDI), segons van quedar la tripleta formada pels germans Joan i Josep Pelay i Jordi Domingo (Seat Ibiza TDI) i la tercera posició va ser Xavier Castelló i Joaquim Guillamet (Seat Ibiza 1.9 TDI).