Actualitat - 24/04/2023

Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el circuit Parc de La Serra la Diada Off-Road Mollerussa 2023, que incloïa les curses d’Autocròs i la de Resistència.

Amb el circuit en perfecte estat, va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i, després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

En la Divisió IIA el guanyador va ser Francesc Torrelles (Citroën Saxo), segon va ser Juan Miguel Gàlvez (Citroen Saxo 16v) i la tercera posició per Roger Carreras (Citroen Saxo 1.6).

A la Divisió II el triomf va ser per la Núria Munné (Peugeot 106) i la segona posició per la Mireia Cánovas (Opel Astra).

Tot seguit van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Josep Arqué  (SpeedCar Wonder), seguit per Pol Duran (SpeedCar Wonder) i tercer va ser David Masoliver (Kincar)

En Car Cross Júnior el podi va quedar configurat, en primera posició per Quim González (SpeedCar Wonder); en segon lloc, Bruno Cánovas (Casmat) i en tercera posició Diego Martínez (Yacarcross).

A la Resistència Off-Road, puntuable per la Copa Catalana de Resistència i, després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per David Boltà - Vicente De La Torre (Citroen Saxo 16V), en segona posició van quedar la tripleta formada per David Cabeza - Oriol Gel - Aitor Rego (Peugeot 205) i al tercer calaix del podi va ser per Ivan Griñón - Abraham López (Peugeot 205 1.6 16v).

A la Classe II, la victòria va ser per l’equip format per Juan J. Aranda - Tomás Alonso - Ignasi Alonso (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició José M. Mató - Marc Velàzquez (Seat Ibiza GTI) i tercers Joan Vinyes - Melcior Caminal (Volkswagen Golf).

Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Xavier Castelló – Joaquim Guillamet (Seat Ibiza 1.9 TDI), segons van quedar el duet  format per Joan Sánchez - David Tarin (Seat Ibiza GT TDI) i la tercera posició va ser per Josep Pelay - Joan Pelay (Seat Ibiza 1.9 TDI).

Imatges: Edgar Race Videos