Actualitat - 25/04/2022

Dissabte passat, organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el circuit del mateix nom la Diada Off-Road 2022, composta per les curses d’Autocròs i la de Resistència.

 Amb molt de fang a primera hora a la pista per les últimes pluges, va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

 En la Divisió I el guanyador va ser Joan Serrat; en la Divisió II el triomf va ser per a Lluís Baradad, en segona posició José Vidal. Quant a la Divisió II-A la primera posició va ser per a Francesc Torrelles; segon lloc per a Juan M. Gálvez i tercer lloc per a Eduard Bañeres.

 Amb la pista més seca, van començar les classificatòries que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Jordi Puigvert, amb un Kincar; segon Joan Salichs amb un Speedcar Wonder i tercer Josep Arqué amb un Speedcar Wonder.

 En Car Cross Júnior el podi va quedar configurat en primera posició per Quim González amb un Speedcar Xtrem; en segon lloc Aleix Costa amb Speedcar Xtrem i en el tercera posició Bruno Casanovas amb un Casmat.

 En la Resistència  Off-Road, puntuable per la copa Catalana de Resistència i després de les tres hores de competició, la primera posició de la cursa va ser per a Aitor Alsina i Jordi Ayala amb un Peugeot 106, que també van guanyar classe 1; en segona posició Tomàs Alonso, Ignacio Alonso i Juan José Aranda, amb un Seat Ibiza, que es van imposar també en la classe 2, i la tercera posició va ser ocupada per Jordi Sala, Joan Prats i Jordi Farrés amb un VW Polo. Antoni i Mireia Cànovas es van imposar en la classe 3.

 

Imatge cedida per Edgar RaceVideos