Autocròs

Dissabte passat, organitzat per l'Escuderia Lleida, es va celebrar en el circuit del mateix nom la Diada Off-Road de Lleida, composta per les curses d’Autocròs i la de Resistència.

Amb un dia assolellat i calorós va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

En la Divisió I el guanyador va ser Josep Serrat (Peugeot 207 Proto), segon Eduard Goixart (Seat Ibiza 2.0 TDI) i tercera Mireia Canovas (Seat Ibiza 1.8 T); en la Divisió II el triomf va ser per a José Mª. Escuder (Toyota Mr 2), en segona posició Jordi Costa (Opel Astra) i en tercera Josep Vidal (Opel Corsa). Quant a la Divisió II-A la primera posició va ser per a Francesc Torrelles (Citroën Saxo); segon lloc per a Juan M. Gálvez (Citroën Saxo VTS) i tercer lloc per a Roger Carrera (Citroën Saxo VTS).

Amb la pista molt seca, van començar les classificatòries que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Ivan Piña (Semog Bravo Sport), segon Joan Salichs (Speedcar Xtrem) i tercer Jordi Puigvert (Kincar Kin 1604).

En Car Cross Júnior el podi va quedar configurat en primera posició per Pol Duran (Speedcar Xtrem); en segon lloc Joaquim Gonzalez (Speedcar Xtrem) i en tercera posició Jordi Vilardell (Speedcar Xtrem).

En la Resistència  Off-Road, puntuable per la copa Catalana de Resistència i després de les tres hores de competició, la primera posició de la cursa va ser per a Aitor Alsina i Jordi Ayala (Peugeot 106) que també van guanyar la classe 1; en segona posició Tomàs Alonso, Ignacio Alonso i Juan José Aranda (Seat Ibiza) que es van imposar també en la classe 2 i la tercera posició va ser ocupada per Jordi Farres i Jordi Sala (VW Polo); Xavier Castello i Joaquim Guillamet van ser els guanyadors de la classe 3.