Actualitat - 14/05/2024

 

 Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el circuit del Parc de la Serra la Diada Off-Road  Mollerussa 2024, que incloïa les curses d’Autocròs i de Resistència.

 A la jornada matinal es va celebrar la cursa de Resistència Off-Road, puntuable per la Copa Catalana de Resistència i, després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per a Òscar Ros-Josep Munné (Peugeot 206), en segona posició van quedar la dupla formada per Miquel Ferrer-Oriol Ferrer (Citroen Saxo) i el tercer calaix del podi va ser per David Boltà-Vicente De la Torre (Peugeot 205).

 A la Classe II, la victòria va ser per l’equip format per Tomàs Alonso-Ignasi Alonso-Juan J. Aranda (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Josep M. Mató-Marc Velázquez (Seat Ibiza GTI 16v) i tercers Guillermo Àlvarez-Santiago Pareras (Seat Ibiza GTI).

 Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Josep Pelay-Joan Pelay (Seat Ibiza 1.9 TDI), segons van quedar el duet  format per Èric Alfonso-Dídac J. López (Volkswagen Lupo) i la tercera posició va ser per David Tarín-Jordi Tarín (Seat Ibiza 1.9 TDI).

 Ja a la tarda, es van fer les curses d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

 A la Divisió I, victòria per Òscar Escuder (Renault 5 Turbo Proto).

 A la Divisió II el triomf va ser per a Lluís Baradad (Opel Corsa), seguit a la segona posició per Mireia Cànovas (Opel Astra) i, en tercer lloc, Iker Moreno (Peugeot 206).

 A Divisió IIA el guanyador va ser Lluís Romeu (Citroen Saxo 1.6 16V).

 Tot seguit van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Joan Salichs (La Base SX01), seguit per Quim González (Speedcar Wonder) i tercer va ser Santiago Monltalban (Semog Bravo Sport).

 En Júnior Car Cross el podi va quedar configurat, en primera posició per Bruno Cànovas (Casmat XC); en segon lloc, Joan Aranda (Speedcar Wonder) i en tercera posició Oriol Cabeza (Speedcar Xtreme).