Actualitat - 11/03/2023

Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Lleida, es va celebrar en el circuit de Lleida la Diada Winter Off-Road 2023, que incloïa les curses d’Autocròs i la de Resistència.

Amb un dia assolellat va començar la Diada amb les proves d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

En la Divisió IIA el guanyador va ser Francesc Torrelles (Citroën Saxo), segona va ser Núria Munné (Seat Ibiza 2.0) i la tercera posició per Iker Moreno (Peugeot 206).

A la Divisió II el triomf va ser per a José M. Escuder Peña (Toyota MR2).

Tot seguit van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Jordi Puigvert (Kincar), seguit per Pol Duran (SpeedCar Wonder) i tercer va ser Joan Salichs (Kamikaz K3).

En Car Cross Júnior el podi va quedar configurat en primera posició per Quim González (SpeedCar Xtrem); en segon lloc, Bruno Cànovas (Casmat) i en tercera posició Pol Pons (MN Racing SP02).

A la Resistència Off-Road, puntuable per la copa Catalana de Resistència i, després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per a Boltà - Torre (Peugeot 205 16V), en segona posició van quedar la tripleta formada per Cabeza - Gel - Rego (Peugeot 206) i al tercer calaix del podi va ser per Barcons - Vinyes (Peugeot 106 1.6).

A la Classe II, la victòria va ser per l’equip format per Alonso – Alonso – Aranda (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Munné – Munné (Seat Ibiza 2.0) i tercers Velázquez - Mato (Seat Ibiza GTI).

Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Sánchez – Tarin (Seat Ibiza  TDI), segons van quedar el duet  format per Pelay - Pelay (Seat Ibiza 1.9 TDI) i la tercera posició va ser per Castelló – Guillamet – Viñes (Seat Ibiza 1.9 TDI).