Actualitat - 06/03/2024

Dissabte passat, i organitzat per l'Escuderia Lleida, es va celebrar en el circuit de Lleida la Diada Winter Off-Road 2024, que incloïa les curses d’Autocròs i la de Resistència.

A la jornada matinal es va celebrar la cursa de Resistència Off-Road, puntuable per la Copa Catalana de Resistència i, després de les tres hores de competició, a la Classe I, la primera posició de la cursa va ser per a Barcons-Vinyes (Peugeot 206 1.6), en segona posició van quedar la dupla formada per Ros-Pozo (Peugeot 206 1.6) i el tercer calaix del podi va ser per Navas-Cañiz (Peugeot 205).

A la Classe II, la victòria va ser per l’equip format per Alonso-Alonso-Aranda (Seat Ibiza 2.0), a la segona posició Velázquez-Mato (Seat Ibiza GTI) i tercers Munné-Munné (Seat Ibiza 2.0).

Pel que fa a la Classe III, els guanyadors van ser Castelló-Guillamet-Gutiérrez (Seat Ibiza 1.9 TDI), segons van quedar el duet  format per Tarin-Tarin (Seat Ibiza 1.9 TDI) i la tercera posició va ser per Pelay-Pelay (Seat Ibiza TDI).

Ja per la tarda, es van fer les curses d’Autocròs, puntuables pel Campionat de Catalunya de l'especialitat i després de les corresponents mànigues eliminatòries, en categoria de Turismes les classificacions per divisions van ser les següents:

En la Divisió IIA el guanyador va ser Josep Segalas (Peugeot 106) i a la segona posició va ser per Lluis Romeu (Citroen Saxo).

A la Divisió II el triomf va ser per a Joan Salichs Roura (Seat Ibiza), seguit a la segona posició per Mireia Cànovas (Opel Astra) i en tercer lloc Joan Salichs Pont (Volkswagen Golf).

Tot seguit van començar les classificatòries dels Car Cross, que a la final, a la categoria de Car Cross, la classificació la va encapçalar  Pol Duran (SpeedCar Wonder), seguit per David Masoliver (Kincar) i tercer va ser Sergio Suarez (SpeedCar Wonder).

En Júnior Car Cross el podi va quedar configurat en primera posició per Aleix Costa (Labase SX01); en segon lloc, Pol Pons (MV Racing SP02) i en tercera posició Bruno Cànovas (Casmat).

Imatges: Gmarcogil_photo