Actualitat - 24/06/2018

Pepe Oriola ha tancat aquest diumenge un cap de setmana gairebé perfecte al circuit urbà de Vila Real (Portugal). El pilot català ha sumat 48 punts, després de sumar dos podi en tres carreres, que li permeten mantenir-se en la lluita per les posicions de privilegi de la general de pilots del Campionat del Món de Turismes (WTCR).

Després de la segona sessió de Classificació que ha tingut lloc aquest matí, Oriola ha aconseguit el 4t millor temps, després d'afrontar per primera vegada la Q3. I, malgrat partir 5è a la cursa 2 per la graella invertida, el pilot de CUPRA Racing i Campos Racing no va perdre, en cap moment, contacte amb el grup davanter. Això li va permetre aprofitar la seva oportunitat a la 'Joker Lap', una cosa inèdita que s'ha viscut a la cita portuguesa, per donar més emoció a les carreres, i va poder escalar diverses posicions, per tornar a ser 3r, repetint la mateixa gesta que la que va protagonitzar en l'accidentada jornada d'ahir dissabte.

A la cursa 3, en canvi, Oriola partia 4t i, després dels bons resultats obtinguts en les dues anteriors mànigues, va intentar posar el colofó ​​a un espectacular cap de setmana, tot i que no ho va tenir gens fàcil. Després de l'entrada en fins a tres ocasions del 'safety car', el pilot català va lluitar amb Norbert Michelisz per la 3a posició, però de forma paral·lela, va haver de mantenir a ratlla Matt Homola que el seguia de prop, creuant sota la bandera a quadres en una meritòria 4a posició.