Actualitat - 26/09/2017

Novena edició del Ral·li Vidreres-Maçanet. La prova, que va reunir més d’una vintena d’equips, era puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra, el Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior i el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra. Organitzada per l’escuderia Peu a Baix, la cursa constava de dos trams cronometrats que els participants havien de completar fins a tres ocasions.

Eduard Pons i Daniel Muntadas van dominar la carrera de principi a fi. La parella, a bord d’un Subaru Imprezza, va fer valer la superioritat del seu vehicle per marcar els millors temps en totes les especials de la jornada. Pons i Muntadas van marcar l’escratx ja en el primer tram i van anar millorant els temps en totes les passades, fins a endur-se la victòria final.

Ramon Cornet i Sergi Brugué, amb un Peugeot 107 Proto, van rodar sempre en posicions de podi. La parella va situar-se en segona posició ja en la segona especial, posició que mantindrien fins a la finalització del ral·li. Cornet i Brugué serien els primers entre els vehicles de dues rodes motrius.

El podi a Vidreres el van completar Alejandro Molina i Laura Camps, amb un Seat Ibiza 1.8T. La parella va començar el ral·li en segona posició. A partir de la segona especial van cedir un lloc en favor de Cornet i Brugué. Sense cometre errades, van signar una actuació molt regular durant tota la cursa assegurant sense problemes un tercer lloc que els permetrà sumar uns bons punts per a la Copa de terra.  

Al Ral·li de Vidreres-Maçanet hi van prendre part quatre buggies que van ajudar a oferir més espectacle i emoció al ral·li gironí.

El Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior va fer aturada al ral·li Vidreres-Maçanet. La victòria va correspondre a Roger i Ferran Aymerich amb un Ford Focus 1.6, que van ser setens en la classificació general. Roger, que ja s’havia endut en triomf a Vidreres en l’Open l’any passat, repetia així triomf a la prova selvatana. La parella s’imposaria també entre els participants del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra. El segon lloc del Campionat de Promoció va ser per a Marc Ventura i Bernat Josep, amb un altre Ford Focus, novens en la general de la jornada.

Per classes, Quim Guillament i marc Velázquez, amb un Seat Ibiza 1.8T, es van endur la classe 2, Alejandro Molina i Laura Camps van ser els millors de la classe 5, amb un altre Seat Ibiza 1.8T. La classe 7 va ser per a Ramon Cornet i Sergi Brugué, amb un Peugeot 107 Proto. Eduard Pons i Daniel Muntadas, amb un Subaru Imprezza, es van endur la classe 8.

La propera prova prevista de la Copa de Catalunya de ral·lis és el 8è. Ral·li de Valls, sobre asfalt, que es disputarà  el 30 de setembre.