Actualitat - 19/02/2021

La 5a edició del Rally Catalunya Històric ha obert el període d’inscripció. La prova de regularitat per a vehicles clàssics que organitza el RACC se celebrarà els dies 9 i 10 d’abril.
El Club ha dissenyat una prova que comptarà amb totes les mesures de seguretat i de prevenció davant la covid-19. En aquest sentit, l'organització també ha adaptat el recorregut, que serà més compacte per limitar el nombre de desplaçaments. A més, el ral·li comptarà amb un emplaçament únic per la sortida, pernoctació i arribada dels participants que serà anunciat en els propers dies.

Dos dies de ral·li i tres modalitats de participació
A nivell esportiu, la prova se celebrarà durant dos dies i comptarà amb 12 trams de regularitat (11 dels quals són diferents). Els vehicles clàssics participants hauran de recórrer 500 km aproximadament, 150 km dels quals seran de regularitat controlada. Els trams, que seran diürns i nocturns, es disputaran en carretera tancada.

Com a novetat d’aquesta edició, el format d’inscripció deixa de ser Prèmium (tot inclòs), per evitar possibles acumulacions de persones durant els àpats i altres moments socials. Per aquest motiu, les inscripcions tenen preus més econòmics. El registre per a les modalitats Regularitat Sport (RS) i Regularitat Súper Sport (RSS) té un preu de 475 € (soci RACC) i de 525 € per aquells que no són socis del Club. I per a la categoria Legend CAT el preu és de 575 € (soci RACC) o de 625 € en cas de no ser socis de l’entitat.
 
Per primera vegada, el 5è Rally Catalunya Històric serà puntuable per al Campionat de Catalunya per a pilots i copilots en les categories de Regularitat Súper Sport i Sport, a més de la modalitat d’exhibició Legend CAT.
 
El primer dia de la prova, divendres 9 d’abril, al matí es faran les verificacions administratives i tècniques dels participants i començarà la primera etapa de la prova a partir de les 17 hores i fins a les 21:30 hores, quan es preveu que arribi el primer participant. L’endemà, dissabte 10 d’abril, arrancarà la segona etapa, que es disputarà un recorregut de vuit i hores i mitja, que el primer participant completarà entre les 9:30 hores i les 18 hores.

Informació de la prova al web oficial: www.rallycatalunyahistoric.com