Actualitat - 25/06/2019

El Campionat de Catalunya de kàrting ha superat ja l’equador de la temporada amb la celebració al Kàrting de Mora d’Ebre de la tercera cita de l’any. Un cap de setmana calorós en que es van disputar 8 curses, dues corresponents a cada una de les categories: Aleví, Cadet, Júnior i Sènior.

Els participants de la categoria aleví havien de completar 14 voltes al traçat en cada cursa. El protagonista de les dues va ser, una vegada més, Raúl Zunzarren, que va repetir doblet després de dues carreres molt emocionants i lluitades fins al final. Yusuf Martín va creuar la meta en segon lloc en la primera de les curses i completaria el podi en la segona. Dues posicions que s’intercanviaria amb Aleix Piñera, tercer i segon la matinal de diumenge. Piñera però ja havia pujat al podi el dia abans amb el triomf en l’E-Karting Pole.

La categoria Cadet va ser la més concorreguda, amb més d’una vintena de pilots en pista. La primera de les curses va ser la més competida i igualada, amb fins a quatre pilots creuant la meta en el mateix segon. El triomf va ser per Adrià Mustienes, seguit de Mikel Merino i Pol Chaos, amb Biel Fugardo pràcticament enganxat. En la segona carrera, la victòria va ser per a Mikel Merino que va ser mig segon més ràpid que Mustienes. El podi el completaria Pol Pons.

Eloi González va marxar de Mora d’Ebre amb un doblet després d’imposar-se en les dues carreres de la categoria Júnior, programades a 18 voltes. Dues curses que van tenir podis idèntics, amb Pol Caubin i Mireia Cánovas, ocupant la segona i tercera posicions en cada una de les carreres.

Els participants de la categoria Sènior també havien de completar 18 voltes al circuit. Marc Pernía, que sortia des de la pole, es va imposar en les dues carreres demostrant que és un clar candidat al títol final. En la primera cursa va superar per set dècimes Max Ribas, amb Samuel Bean en tercera posició. Bean seria segon en la segona carrera, superant per prop de dos segons el tercer classificat, Marc Paul.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà després de l’aturada estiuenca. Serà els dies 5 i 6 d’octubre i tindrà com a escenari el Circuit d’Osona.

 

Més fotografies al facebook oficial de la FCA - http://bit.ly/FCAutomobilisme