Actualitat - 18/11/2019

Punt final a la temporada del Campionat de Catalunya de kàrting, amb la celebració de l’última de les cites que ha tingut com a escenari el circuit d’Alcarràs, al Segrià. El traçat lleidatà va acollir el cap de setmana passat una desena de curses, dues corresponents a cada una de les categories: Aleví, Cadet, Júnior, Sènior, a més de l’Open RACC.

El triomfador del cap de setmana en la categoria Aleví va ser Aleix Piñera. Després de ser el millor de la seva categoria en l’E-kàrting Pole de dissabte, es van anotar la victòria en les dues carreres de diumenge. Dues victòries que li permetien sumar els punts suficients per proclamar-se campió. El podis a Alcarràs els van completar Raúl Zunzarren i Joaquim González, que van aconseguir un segon i un tercer lloc cadascun.

La sempre disputada categoria Cadet va ser, com és habitual, la més concorreguda, amb més d’una vintena de pilots en pista. Enrique Gutiérrez va fer el doblet al traçat lleidatà, amb un primer lloc en cadascuna de les carreres. Adrià Mustienes i Cristian Caballero van completar el podi de la primera. Mustienes repetiria el segon lloc en la segona de les curses. La tercera posició va ser per a Pol Chaos que sumava així els punts suficients per emportar-se el Campionat.

Eloi Gonzàlez, que arribava líder de la Júnior, va marxar de terres lleidatanes amb el Campionat després de signar dos segons llocs a Alcarràs. La victòria va ser per a Javier Lara, que feia doblet després d’imposar-se en les dues carreres de la categoria, programades a 15 voltes. En la primera cursa el podi el completava Laura Camps, una de les noies que participa en el certamen. En la segona, el tercer lloc va ser per a Pol Caubin.

Marc Pernía va aconseguir a Alcarràs el títol de Campió en la categoria Sènior, amb una victòria, la quarta de la temporada en el seu compte particular, i un segon lloc en cadascuna de les carreres. Samuel Bean, que havia fet segon en la primera cursa, es va imposar en la segona, en una carrera que es va decidir sobre la mateixa línia de meta. El podi en les dues el completaria Albert Fugardo, que ha experimentat una excel·lent progressió en l’últim tram de la temporada.

El Circuit d’Alcarràs va acollir també dues carreres de l’Open RACC, que van tenir els mateixos protagonistes. Dario Rey i Hugo Santamaria es van apuntar un triomf i un segon lloc cadascun d’ells, amb una primera carrera d’allò més emocionant, amb quatre pilots creuant la meta en el mateix segon. En les dues curses, la tercera posició la va ocupar Marco Arenas.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà la temporada vinent, com sempre, amb bones dosis d’emoció i competitivitat.

 

Fotografies: Miquel Rius / MRM Comunicación

Galeria completa AQUÍ