Actualitat - 10/11/2020
  • Jordi Fortuny, en Aleví, Aleix Piñera, en Cadet, Pol Chaos, en Júnior, Pol Caubin, en Sènior, i Joel Gonzálvez en Open RACC, són els guanyadors del títol aquesta temporada.
  • La prova es va celebrar a porta tancada i enmig de les mesures de prevenció establertes al protocol contra la Covid-19

El Circuit de Mora d’Ebre va ser escenari de la quarta i última prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. La cita era decisiva per proclamar els campions de cada una de les categories. Hi van participar una quarantena de pilots en un total de vuit curses, dues per a cada categoria: Open RACC, Cadet-Aleví, Júnior i Sènior.

Les carreres es van celebrar en una matinal de diumenge assolellada, amb el circuit tancat al públic, i sota les estrictes mesures de seguretat establertes al protocol contra la Covid-19.

En l’Open RACC, podi idèntic en les dues carreres, amb doblet de Roc Piñera, que va superar en ambdues curses Ilan Stefan i Joel Gonzálvez, que van ser segon i tercer respectivament, en cada un d’elles. Amb aquest resultat, Gonzálvez s’apuntava el títol de la categoria d’aquesta temporada.

Jordi Fortuny va certificar a Mora d’Ebre el títol en la categoria Aleví, amb dues grans curses. En la segona va arribar a marcar el tercer millor temps, per davant de participants de la categoria Cadet, que corrien junts amb els alevins.

El títol en la categoria Cadet va ser per a Aleix Piñera que a Mora d’Ebre es va tornar a mostrar intractable, signant dues noves victòries i aconseguint signar un ple al certamen català. Al Circuit ebrenc, el van acompanyar al podi Cristian Caballero i Marc Granada, amb un segon i un tercer lloc cada un d’ells.

Pol Chaos arribava a la darrera cita amb el títol Júnior decidit al seu favor. Tot i així, va sumar un nou triomf en la segona cursa després de creuar la meta en segona posició en la primera de les carreres. En total han estat 7 victòries en 8 carreres aquesta temporada per a Pol Chaos. Al Circuit de Mora d’Ebre, Iker Carceller es va imposar en la primera cursa, amb Marc Vicente completant el podi. Carceller firmaria també un segon lloc superant en la línia de meta Biel Fugardo, que seria tercer.

En la categoria Sènior, màxima emoció per que el títol estava per decidir. Pol Caubin es va anotar finalment el Campionat després de sumar els punts suficients amb un segon i un tercer lloc. La victòria al Circuit de Mora va ser per a Eloi González, que va signar un doblet. Els podis els va completar Marc Pernía, segon a la primera cursa i tercer, a la segona.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà la temporada vinent amb un nou calendari de curses sempre emocionant.