Actualitat - 07/10/2019

El Campionat de Catalunya de kàrting entra en la recta final de la temporada, amb els títols per decidir i molta igualtat entre els màxims aspirants a endur-se la victòria. El circuit d’Osona va acollir el cap de setmana passat la penúltima de les cites del certamen amb la celebració de 8 curses, dues corresponents a cada una de les categories: Aleví, Cadet, Júnior i Sènior.

La categoria Aleví va ser una de les més disputades. Raúl Zunzarren, que arribava a Osona com a líder del Campionat, va ser l’estrella de la jornada repetint un cop més doblet després de dues carreres molt emocionants i lluitades fins al final. De fet, en les dues curses el triomf es va decidir sobre la mateixa línia de meta. Aleix Piñera, que havia guanyat l’E-karting Pole dissabte, va ser segon en les dues per mil·lèsimes de segon. El tercer lloc en cada una de les carreres va ser per a Joaquim González, que va acabar cada cursa a només 7 dècimes del líder.

La categoria Cadet va ser, com és habitual, la més concorreguda, amb més d’una vintena de pilots en pista. Els triomfs se’ls van repartir Pol Chaos, guanyador en la primera, i Mikel Merino, que es va endur la victòria en la segona, una de les curses més igualades de la jornada amb tres pilots entrant a meta en el mateix segon. El podi de la primera carrera el van completar Adrià Mustienes i Louis Leveau, segon i tercer, i que s’intercanviarien la posició en la segona carrera.  

Eloi González, líder de la Júnior, va marxar d’Osona amb un nou doblet després d’imposar-se en les dues carreres de la categoria, programades a 18 voltes. Iker Carceller va aconseguir un segon i un tercer lloc. En la primera cursa el podi el completava Mireia Cánovas, una de les noies que participa en el certamen. En la segona, Pol Caubin creuava la meta segon, a només tres dècimes del líder.

Albert Fugardo va signar a Osona el seu primer doblet en categoria Sènior després de dues carreres emocionants, programades a 18 voltes. Els dos podis van ser idèntics, amb David Martínez Fugardo en segon lloc i Marc Pernía, en tercera posició.

El kàrting Osona va acollir també dues carreres de l’Open RACC, amb dos triomfs d’Hugo Santamaría, amb Marco Arenas, ocupant el segon lloc en cada una de les carreres. Lluc Font va ser tercer en la primera i Darío Rey, completaria el podi en la segona de les curses.

El Campionat de Catalunya de kàrting celebrarà l’ultima i decisiva cita de la temporada al circuit d’Alcarràs, a Lleida,  el cap de setmana del 16 i 17 de novembre.