Actualitat - 04/10/2020
  • Jordi Fortuny, en Aleví, Aleix Piñera, en Cadet, Pol Chaos, en Júnior, Albert Fugardo, en Sènior, i Joel Gonzálvez en Open RACC, van fer doblet

  • La prova es va celebrar a porta tancada i enmig de les mesures de prevenció establertes al protocol contra la Covid-19

 

El Circuit d’Osona va acollir aquest cap de setmana la tercera prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Hi van participar una quarantena de pilots en un total de vuit curses, dues per a cada categoria: Open RACC, Cadet-Aleví, Júnior i Sènior.

Les carreres es van celebrar en una matinal de diumenge assolellada, amb el circuit tancat al públic, i sota les estrictes mesures de seguretat establertes al protocol contra la Covid-19.

A Vic va quedar definida la classificació del campionat en algunes categories, quan encara queda per celebrar una nova cita a Alcarràs i la possibilitat d’una cinquena, el lloc de la qual encara no està definit.

En l’Open RACC, duel apassionant a les dues curses entre Joel Gonzálvez i Ilan Stefan, que van entrar junts a la meta, separats només per tres dècimes de segon. En les dues ocasions, el primer lloc el va ocupar Gonzálvez. El tercer lloc del podi va ser per Aitor Alcazar, en la primera carrera, i per a Dennis Martínez, a la segona.

Jordi Fortuny i Jan Salas continuen la seva batalla particular a la categoria aleví. Fortuny va signar dues grans curses, situant-se per davant de molts pilots de cadet, i Salas, que fins ara era el líder amb pocs punts de diferència, es va haver de conformar amb el segon lloc.

Aleix Piñera va continuar amb el seu monòleg particular en la categoria Cadet. Al Circuit d’Osona es va tornar a mostrar imparable, amb dues noves victòries i firmant un ple al campionat que ja té a la butxaca.  L’emoció es viu per dirimir els següents llocs del podi, on hi ha molts candidats. Marc Granada va presentar les seves opcions, amb un tercer i un segon lloc a Vic. Els altres llocs del podi els van ocupar Natàlia Granada, que va ser segona a la primera cursa, i Cristian Caballero, que va acabar tercer a la segona.

A Júnior, Pol Chaos va deixar gairebé sentenciat el Campionat en guanyar les dues curses del Circuit d’Osona, que se sumen a les quatre que fins ara s’havien disputat. Mikel Merino assegurava la segona posició, amb un tercer i un segon lloc a Vic. Marc Güell va quedar segon a la primera carrera i Iker Carceller, tercer a la segona.

En la categoria Sènior, doble victòria d’Albert Fugardo, per davant de David Martínez i Samuel Bean a la primera carrera, i el mateix Bean i Marc Pernia a la segona. La classificació del campionat  està molt ajustada i no es decidirà fins a l’última cursa, després que el líder, Pol Caubin, no passés de la cinquena plaça a Vic.

La propera cita del Campionat de Catalunya de kàrting tindrà lloc el 8 de novembre al Circuit de Mora d'Ebre.

 

Fotografies: MRM Comunicación-Media