Actualitat - 18/06/2018

El Kàrting de Mora va ser aquest cap de setmana l’escenari de la tercera cita de la temporada  dels Campionats de Catalunya de kàrting. En total, una desena de curses corresponents a les categories Aleví-Benjamí, Cadet, Júnior i Sènior, a més de l’Open RACC en una jornada doble marcada per les altes temperatures sobre el traçat tarragoní.

En la categoria Aleví, Mikel Merino es va endur el triomf en la primera cursa superant Louis Leveau en un final molt ajustat. El tercer lloc va ser molt disputat amb podi per a Adrià Mustienes per davant de dos pilots separats tots ells per només quatre dècimes. Els tres pilots es repartirien també el podi de la segona carrera, amb victòria de Louis Leveau, segon lloc per a Adrià Mustienes i tercer per a Aleix Soriano, en una cursa que es va haver d’aturar després de dues voltes per un xoc múltiple entre diversos participants.

Aleix Piñera va ser el millor de la categoria Benjamí.

Les carreres de la categoria Cadet, disputades a 14 voltes, van ser de les més emocionants, amb doblet de Federico Scalvini, que suma així uns bons punts de cara a la general del campionat. Pol Caubín i Arnau Ràfols van completar els podis en les dues curses en que es van intercanviar la segona i tercera posicions respectivament.  

Pol López aconsegueix pujar al podi en cada cita aquesta temporada. A Mora va guanyar la primera cursa i va estar a punt de fer-ho en la segona però va ser superat per Samuel Bean, per només 46 mil·lèssimes, després de 18 voltes al traçat. Precisament, Samuel Bean va ser segon en la primera carrera, a només 6 dècimes del triomf. El podi el va completar Mario Martínez en la primera cursa i Nicolás Casao, en la segona.

Podi idèntic en les dues carreres de la categoria Sènior. Joan Sabater va sumar dos triomfs després de dues carreres en que els joves valors de l’automobilisme català van deixar detalls de qualitat. El segon lloc va ser per a Josep Vea, mentre que el podi el va completar en ambdós casos Marc Ribas, que torna a puntuar després de fer-ho en la segona cita de la temporada. 

Al Kàrting de Mora es donaven cita de nou els participants de l’Open RACC, la categoria d’iniciació i formació dins del kàrting. Les dues curses al traçat tarragoní van tenir els mateixos protagonistes. La primera cursa la va guanyar Vladislav Panero, amb Jack Cooper, segon i Gil Membrado, tercer. En la segona, Membrado va endur-se el triomf en un final ajustadíssim en que va superar per només una dècima Vladislav Panero, Jack Cooper, va ser tercer.

El Campionat de Catalunya de kàrting tornarà el cap de setmana del 15 i 16 de setembre i tindrà com a escenari el Circuit d’Osona.

Fotografies: MRM Comunicacion-Media