Actualitat - 25/03/2023

 

La Comissió d’Igualtat de la Federació Catalana d’Automobilisme impulsa el programa DONA-GAS, que engegarà a partir del dia 8 de març, coincidint amb el dia Mundial de la Dona i en el qual tenim el repte d’incorporar el major nombre possible de dones al motorsport. Aquesta iniciativa està adreçada a dones amb ganes d’introduir-se a l’automobilisme.

Amb aquesta iniciativa tots hi guanyem, ja sigui pel foment del nostre esport com perquè respon a una voluntat tangible d’inclusió i sensibilitat dins de l’esport femení. L’objectiu del programa DONA-GAS és incrementar-ne significativament la presència i desenvolupar el seu potencial dins de l’automobilisme.

El programa té tres potes importants: kàrting, ral.lis i oficials. Aprofitem per confirmar-vos que la primera activitat del programa DONA-GAS serà la jornada tècnica i de selecció de Kàrting que tindrà lloc al Circuit d’Osona el proper 25 de març.

Totes les noies que vulguin aspirar a entrar en el programa s’hauran d’inscriure prèviament a través de les informacions que hi ha de DONA-GAS tant a les xarxes socials com a la web de la Federació Catalana d’Automobilisme han de registrar-se

registrar-se

 

Vull saber-ne més